'Paradise'-Henrik: Sådan er mit forhold til Amanda i dag

De svævede på en lyserød sky, da de kom hjem fra Mexico i 2014. Men ser Henrik og Amanda stadig hinanden i dag?

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. juli 2016 kl. 13:06

Det lå aldrig i kortene, at Amanda Palm og Henrik Houlberg Petersen skulle finde sammen på ‘Paradise Hotel’ sæson 10. Henrik jagtede ivrigt den blonde Amanda, men måtte gang på gang se sig afvist. Til sidst fik Henrik dog sin prinsesse, men da de kom tilbage til Danmark, ramte virkeligheden de to turtelduer, og de gik kort efter fra hinanden. 

Henrik og broderen Michael (Foto: Realityportalen)

Henrik og broderen Michael (Foto: Realityportalen)


–  Jeg snakker ikke med Amanda mere i dag – overhovedet ikke. Vi prøvede at få det til at fungere, men det gik ikke. Jeg tror, vi var i en fiktiv forestilling – vi levede i en boble. Det fungerede slet ikke, da vi kom hjem, fortæller Henrik i et interview med JuicyPlay.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinderne: Hvad laver de i dag?
Kom ind på drømmeuddannelsen
Da Henrik var med i ‘Paradise Hotel, læste han økonomi. Men efter en periode med fest, farver og druk valgte den tidligere paradiso at skifte spor og fik en ny drøm.
– Jeg arbejdede meget i perioden efter ‘Paradise Hotel’, men fandt så ud af, at jeg gerne ville ind og læse journalistik. Så sagde jeg til mig selv: ‘Jeg må gøre alt for det’. Så jeg tog på højskole, kom ind på journalistik på Syddansk og er senere flyttet til Odense, hvor jeg læser, fortæller Henrik til JuicyPlay og afslører, at han har fundet en ny prinsesse.
– Jeg er faktisk også flyttet sammen med min kæreste i Odense, så der er sket rigtig meget siden ‘Paradise Hotel’, slutter han.
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
LÆS OGSÅ: Årets ‘Paradise’-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.