‘Paradise’-fyr langer hårdt ud efter pigerne

Ingen pige på ‘Paradise Hotel’ var Philips type, for de gik alle sammen lidt for meget op i sig selv.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. maj 2021 kl. 06:55

Efter Philip Olsen, 23, har deltaget i ‘Paradise Hotel’, er der kommet gang i aktiviteten på hans Tinderprofil. Der er pludselig en del flere matches, og ‘Paradise’-hunken er for tiden på flere gåture end nogensinde.

Han er nemlig stadig single, efter han har været med i realityprogrammet, for der var ikke nogle af pigerne på hotellet, der var hans type.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

– Jeg gider ikke en pige, der føler det lidt for hårdt, og de følte alle sammen, at de var fucking Shakira og Beyoncé. Det synes jeg bare ikke er særlig attraktivt, at man ikke kan hvile i sig selv og går så meget op, i hvad andre tænker, forklarer Philip til Realityportalen.

Han havde dog i begyndelsen af opholdet et godt øje til Monique, men efter de lærte hinanden at kende, mistede de begge to interessen.

Philip vil ikke beskrive sig selv som kræsen, når det gælder piger, men han har en klar holdning til, hvordan hans type er.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager: Eksperterne undskyldte bagefter

– Hun er glad og kan hvile i sig selv, og hun går ikke op i, hvad andre tænker. Det er vel fint nok at have et image på Instagram og gå op i fashion. Men at man også bare kan tage joggingtøj på og chill og være komfortabel i det, det synes jeg er attraktivt. Udseendet er selvfølgelig et plus, men hvis du ikke kan med en person, hvad er pointen så?, spørger han.

Philips eget udseende

I de første afsnit ‘Paradise Hotel’ har det ellers været tydeligt, at Philip selv går meget op i sit eget spejlbillede og gerne vil fremstå trænet. Han lægger ikke skjul på, at hans eget udseende at vigtigt for ham. Han arbejder til dagligt som personlig træner og i receptionen i Fitness World, og når landet ikke er delvist lukket ned på grund af corona, så træner han mellem to og tre timer hver eneste dag.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

– Men det er ikke ensbetydende med, at en anden person også skal gå op i udseendet, siger han.

Desuden spillede det også en rolle, at Philip havde nået at forelske sig allerede inden, han rejste til Mexico. Derfor var hans tanker hos en pige hjemme i Danmark, og det medvirkede også til, at ingen pige på ‘Paradise Hotel’ sagde ham noget.

LÆS OGSÅ: WHAT! Realitybabe afslører VILD ansøgning til ‘Paradise Hotel’

Læs mere om