'Paradise'-finalen er reddet - Her & Nu

'Paradise'-finalen er reddet

Årets paradisoer får alligevel en stor finalefest.

Af Louise Vilsbøl - 24. maj 2017 kl. 19:25

For to uger siden kunne Realityportalen.dk afsløre, at TV3 havde valgt at droppe finalefesten for deltagerne i dette årets ‘Paradise Hotel’, og det så altså slet ikke ud til, at vinderne af programmet skulle hyldes.
Det bliver der nu lavet om på, da Realityportalen har besluttet sig for at holde et brag af en fest for paradisoerne i morgen, når finalen løber af stablen.
Det betyder blandt andet, at man kan følge fejringen af paradisoerne og den store finalefest hele aftenen igennem både her på sitet, men også på vores Instagram og Snapchat. Vi sender live-tv fra den røde løber, hvor man kan se alle kendisserne ankomme til festen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vindere: Hvad laver de i dag?
Her får vi både en snak med finalisterne, juryen og en masse andre danske kendisser, som kommer for at fejre afslutningen på en af forårets største realityprogrammer.
Til festen vises finaleafsnittet på storskærm, og vi er med, når vinderen skal fejres – det kan man følge live på Instagram og Snapchat, og der kommer reaktioner på Realityportalen.dk. Så kom med os til fest her på sitet i morgen aften, når vinderen af ‘Paradise Hotel’ kåres.
LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise Hotel’-vinderen blevet afsløret?
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.