'Paradise'-Elina: Sådan er mit forhold til Isac idag

Da Isac erklærede sin kærlighed til Elina, var følelserne ikke gengældt. Nu fortæller Elina, hvordan forholdet mellem dem er i dag.

Af Emilie Holm Egebro - 24. april 2018 kl. 22:42

Av, av, av. Desværre for Isac fik han i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ lidt af en afvisning af sin partner Elina, da han fortalte hende, at han var blevet glad for hende og følte, at hun virkede til at kunne lide ham, da hun flirtede meget med ham.
Hvorvidt det får betydning for deres partnerskab på hotellet, må fremtiden vise, men Elina erkender overfor Realityportalen.dk, at det bestemt ikke var en nem episode for hende at stå i:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller
– Mig og Isacs forhold var noget helt specielt, og han var den person jeg havde det allerbedst med inde på hotellet – han var min største støtte derinde. At Isac begyndte at få følelser for mig, gjorde det hele meget kompliceret, eftersom jeg ikke havde de samme følelser for ham. Det var rigtig nedern at skulle afvise Isac, netop fordi vi var så tætte, og så er det jo bare aldrig sjovt at skulle afvise nogen. Jeg prøvede dog at gøre det på den bedste måde jeg kunne, for jeg ville for alt i verden ikke miste ham, fortæller Elina.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip afslører: Simone og jeg bor allerede sammen
– Efter vi er kommet hjem til Danmark, er Isac blevet en af mine bedste venner. Isac har fået en kæreste, og jeg ses også med en, så det gør det også lidt nemmere at være venner, da han ikke længere har følelser for mig. At vi kan være så gode venner i dag, er jeg virkelig taknemmelig for, fortæller Elina om hende og Isacs forhold idag.
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
Elina vil ikke afsløre, hvem det er, hun ses med. Men meget på hendes Instagram kan tyde på, at hun og sangeren Bro har fået et helt særligt bånd. Se blot billedet nedenfor:

spottet ?

Et opslag delt af ELINA EA DAHL (@elinaea) den


Se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone er utilfreds med sin krop
LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne