'Paradise'-drama mellem Nadia og Amanda

Det kan være svært at finde rundt i alle intrigerne på ‘Paradise Hotel’, og Amanda og Nadias skænderier er ingen undtagelse.

Af Mikkeline Andersen - 18. marts 2014 kl. 8:55

Der er for alvor ved at være drama mellem to af pigerne på ‘Paradise Hotel’. Nadia og Amanda står ikke længere i gruppe sammen, men derimod er de to piger fast besluttede på, at den anden skal hjem til Danmark.
– Efter Michael røg ud, gjorde min gruppe intet for at prøve at redde mig. Henrik og Amanda gik direkte hen og spillede sammen med Laura og Kasper. Det kunne jeg ikke bruge til noget, og jeg havde det også bedre med nogle af de andre på hotellet, siger Nadia til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Så jeg så min chance for at komme ind i en gruppe, hvor jeg kan være en selvstændig spiller i stedet for at være en medløber. Jeg ved, at Amanda vil have Danny, som nu er i min nye gruppe, ud, og derfor skal Amanda ud.
LÆS OGSÅ: Nøddepatruljen får tatoveret venskabet
Amanda: Hun stak mig i ryggen
Amanda er ikke enig i Nadias anklager. Faktisk det modsatte.
– Hun har stukket mig i ryggen ved at sige, at hun gerne vil have mig ud. Jeg troede faktisk, at vi spillede lidt sammen derinde, og jeg hjalp hende med at tage en snak med Malte første aften, da han kom ind, fordi han skulle være partner med Nadia, fortæller Amanda.
Men dagen efter fik Amanda at vide, at Nadia vil have hende ud, og derfor er der dømt krig mellem de to piger.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skifter hårpragten ud
“Pisseirriterende” er nøgleordet
De to paradisoer irriterer hinanden grænseløst, men Nadia er en smule i tvivl om, hvornår det hele eskalerede.
– Jeg ved ikke helt, hvor det startede, men Amanda begyndte bare at irritere mig mere og mere. Det er alt lige fra hendes grynt, når hun griner til hendes flabede smil, når man har et skænderi med hende. Alt. Hun er bare pisseirriterende, siger Nadia.
Amanda er langt fra imponeret over den spillestil, som Nadia bruger.
– Det, som irriterer mig ved Nadia, er den måde, hun spiller på. Hun kunne sidde med tårer i øjnene og altid være så “uskyldig” at se på, når hun løj. Ikke nok med det, så kan jeg heller ikke tage hendes måde at være på over for fyrene, fordi hun er så offensiv i forhold til, at hun skulle være lesbisk. Jeg synes, at hun er alt for meget. Men hver sin spillestil jo, lyder det fra Amanda.
Selvom de to piger ikke var de bedste veninder på ‘Paradise Hotel’. så har de et godt forhold til hinanden i dag. I stedet for sure miner griner de af deres skænderier.
LÆS OGSÅ: Danny svarer igen: Amanda er ond
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.