Her er 'Paradise'-deltagernes holdning til hotelsex - Her & Nu

Her er 'Paradise'-deltagernes holdning til hotelsex

Gennem tiderne har mere end én deltager droppet løftet til forældrene derhjemme og haft sex på det berygtede hotel.

Af Ritzau - 27. februar 2017 kl. 07:15

Selvom hele Danmark kigger med, kan instinkterne tage over og ens gode intentioner og løfter til familien om ikke at have sex på åben skærm, mens man er med i ‘Paradise’ Hotel, nemt ryge overbords.
For selv om man sværger Amager halshug derhjemme, kan lysten hurtigt løbe af med en. Nemmest undgår man løftebrud ved slet ikke at love familien hjemme i Danmark noget som helst, mener 26-årige Jonas Ptak, der er en af de nye deltagere i succes-programmet.
– Jeg gør, hvad jeg vil. Så hvis jeg har lyst til sex, så har jeg sex, og hvis jeg ikke har lyst til sex, så har jeg det ikke, siger Jonas Ptak, der dog trods den kontante tone ikke udelukker, han kan blive forelsket på hotelopholdet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
– Kærlighed kommer, når man mindst venter det. Når man har det, gider man ikke have det, og når man ikke har det, savner man det. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det godt kunne ske, svarer den selvsikre sælgertype på spørgsmålet om, hvorvidt han kunne blive forelsket på ‘Paradise Hotel’.
Men selv om kærlighedens veje er uransagelige, er nogle af deltagerne på ‘Paradise Hotel’ dog sikre på, at de i hvert fald hverken skal have sex eller blive forelskede, mens de er i Mexico og deltage i det populære program.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anders taler ud om bryllup: Sådan reagerede familie og venner
Heriblandt er 19-årige Tanja Printz fra Samsø.
– For det første skal jeg bruge virkelig lang tid på at blive forelsket, og for det andet skal jeg virkelig stole på nogen, før jeg har sex med dem. Vi er slet ikke hernede længe nok til, at nogle af de ting kan ske, siger den skråsikre paradiso.
Kendisbloggeren Fie Laursens storebror, Boris Laursen, er mellem de to synspunkter. Han har nemlig ikke besluttet sig for, om han vil have sex på hotellet.
– Man skal aldrig sige aldrig. Men jeg har kun været forelsket én gang før, og det gik ikke så godt, så jeg tror bestemt ikke, jeg bliver forelsket her, siger han.
Der er dog også deltagere, der er direkte ivrige efter at kunne sige, de har haft sex under den sydlige sol.
– Jeg kunne helt sikkert godt finde at have sex på ‘Paradise Hotel’. Det er en del af oplevelsen, lyder det fra den 20-årige Anders V. Sørensen fra Aarhus.
Se ‘Paradise Hotel’ tirsdag til torsdag på TV3 kl. 22:00.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser