‘Paradise’-deltager udsat: Hun går over stregen

Paradisoen har gjort sig bemærket på hotellet, og det er ikke faldet i god jord hos de andre deltagere.

Af Amalie Jensen - 29. november 2022 kl. 8:07

I sidste uge blev der sat gang i en række lege på ‘Paradise’. Men de sjove konkurrencer har ikke sat en stopper for den seriøse taktik på hotellet.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører svimlende husleje

Miranda og Lukas, som ellers er på hvert sit hold, har sat sig sammen for at lægge en plan. Og samtalen falder hurtigt på særligt én deltager, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed på den korte tid, hun har været på hotellet.

– Lad os sige, at Sara og jeg stod bag ved dig. Hvem ville du så vælge? Hvis I er gode venner og har en god relation, lyder spørgsmålet fra Lukas i klippet, som kan ses øverst i artiklen, og dér er Miranda slet ikke i tvivl:

– Ej Lukas, det ved du. Stop lige.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-Oliver afslører hemmelig aftale med produktionen: Derfor skulle jeg hjem

Sara og Miranda virkede ellers til hurtigt at blive gode veninder, da Sara tjekkede ind, men på de få dage, Sara har været på hotellet, har hun sat sig noget af et aftryk. Og det er ikke positivt.

– Jeg følte, at hun var sød til at starte med, men hun har gjort nogle mærkelige ting. Hver gang hun gør noget, føler jeg, at folk kigger skævt til hende, fordi hun går over stregen, lyder det fra Miranda, der efterfølgende tilføjer:

– Jeg siger, at Sara gør nogle mærkelige ting, for Lukas skal ikke blive bange for Sara herinde, for jeg vil til hver en tid stole mere på Lukas og være mere sikker på ham.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-par er gået fra hinanden

Lukas spørger hende dog, om hun gerne vil spille sammen med Sara, for han har ikke selv nogen stærk relation til hende.

– Hvis hun er herinde, vil jeg gerne. Men det ville ikke gøre mig noget, hvis hun røg, så længe jeg selv overlever. Men jeg vil hellere have, at en af de andre ryger, lyder udmeldingen fra Miranda.

Se ‘Paradise’ hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen afslører: Fik depression efter ‘Paradise Hotel’