'Paradise'-deltager lykkelig forelsket

Den blonde paradiso flyver rundt på en lyserød sky af kærlighed. Se den heldig fyr i artiklen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 24. april 2014 kl. 14:11

Dette års ‘Paradise Hotel’ har budt på intriger, sex, skænderier og gråd. Men det har i den grad også budt på kærlighed både Paradise-deltagere imellem men også deltagere, der har fundet sig en kæreste uden for reality-verdenen.
Og det er også tilfældet for 20-årige Simone, der mødte sin kæreste, 20-årige Kristian, tilbage i januar, og dermed kort tid efter hun kom hjem fra Mexico.

Simone og kæresten Kristian. (Foto: Privat)

Simone og kæresten Kristian. (Foto: Privat)


– Jeg arbejde på en pub da jeg kom hjem fra ‘Paradise Hotel’, hvor han også arbejde, så der mødte vi hinanden. Det bedste ved ham er, at han altid er der for mig. Han er ikke som andre fyre, men han forstår mig virkelig og er bare helt fantastisk, siger den smask-forelskede Simone til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu et ‘Paradise’-par ser dagens lys
Forstående over for ‘Paradise Hotel’
Og nu da parret blev kærester efter ‘Paradise Hotel’, kunne der let opstå problemer, når programmet skulle sendes, men det har heldigvis ikke været tilfældet.
– Han har ikke rigtig set så meget af  ‘Paradise Hotel’, det interesserer ham ikke rigtig, og det er helt fint med mig. Har han været rigtig forstående over for, at alt det var før ham i forhold til hvem jeg kyssede med derinde osv. Det har heldigvis ikke rørt ham, siger den blonde realitystjerne og fortæller, at de ikke bor sammen, men sover sammen hver dag.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se det nye ‘Paradise’-par
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.