‘Paradise’-deltager i chok: Jeg var så knust

Endnu en paradiso er ude.

Af Linnea Thorseth - 1. december 2022 kl. 20:04

“Paradise, det er nice”, men i aftenens afsnit tyder noget på, at det er knap så nice for specielt en paradiso.

LÆS OGSÅ: Paradiso single igen: Var utro

Artiklen fortsætter under videoen…

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Paradise’: Det var ikke oplevelsen værd

Det er nemlig Nina, der må pakke sine ting og forlade paradiset. Det sker, efter Mathea vælger Freya som sin partner, og dermed vælger Nina fra til aftenens parceremoni.

Frustrationen var stor fra Ninas side, selvom det måske ikke helt er det indtryk, man får som seer.

– Jeg viser, jeg tager det pænt for ikke at tabe ansigt. Jeg var så knust over, at mit eventyr var slut. Jeg regnede stærkt med, at Methea valgte mig. Men da jeg så ser, at Freya stiller sig det samme sted, bliver jeg knust og føler, jeg får en kniv lige i ryggen, fortæller Nina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ny paradiso chokeret: Blev ikke taget godt imod på ‘Paradise’

Ifølge Nina var det Freyas valg om også at stille sig bag Methea, der gjorde mest ondt og dermed ikke Metheas fravalg af Nina, som knuste hende.

– Freya og jeg har talt ud, og vi ses også privat den dag i dag. Men jeg følte mig virkelig dolket i ryggen af hende, også eftersom jeg valgte hende fremfor Belo i sidste partnerceremoni, lyder det fra Nina, som understreger, at der ingen kold luft er mellem hende og Freya i dag.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-stjerne brød sammen og sagde job op

Følg med i ‘Paradise’ hver tirsdag, onsdag og torsdag på Viaplay.