‘Paradise’-deltager åbner op om navneskift

Deltagerne skal stå ansigt-til-ansigt med andres fordomme om dem selv.

Af Linnea Thorseth - 13. juli 2022 kl. 7:55

– Kender i det der med, at der er nogen ting, som man altid bliver spurgt om. I skal nu skrive én ting hver, som I altid bliver spurgt om, som afspejler en fordom om jer, står der i brevet, som deltagerne modtager i aftenens afsnit.

Artiklen fortsætter under afsnittet af ‘Realityhjørnet’ med Sejr som ugens gæst og Peter Birch og Jeppe Risager som værter. 

LÆS OGSÅ: UHH: Gammel kending vender tilbage på skærmen

Det er noget som alle deltagerne sagtens kan nikke genkendende til. Hotellets charmetrold, Sejr, er én af dem, og spørgsmålet, som han ofte bliver mødt med er følgende:

– Mit spørgsmål, hvad er dit rigtige navn?

– Hver gang jeg fortæller folk, jeg hedder Sejr, så er der som regel ingen der tror på mig, og jeg synes bare, at det er ærgerligt, når  man møder et nyt menneske, at det så skal være en ting, man skal gå op i, hvorvidt man hedder det eller ej, siger Sejr foran sine ‘Paradise’-kollegaer.

LÆS OGSÅ: Populært ‘Paradise’-par deler stor nyhed

Sejr har altså ikke altid heddet Sejr.

– Sejr, det er så et navn,  jeg har taget til mig, og det har jeg gjort fordi, jeg føler mig komfortable i det her navn, fortæller Sejr.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen afslører: Sådan kommer du på profilen

Vild sammenligning

Sejr fortsætter og mener, at folk skal pakke fordommene væk og være mere nysgerrige på hinanden.

– Jeg synes det er super vigtigt, at vi tillader andre mennesker, at være dem de rigtig gerne vil være, at give dem plads til at være sig selv, at give dem plads til at have taget de valg, som de har taget, for at nå til, hvor de er den dag i dag, fortæller Sejr.

LÆS OGSÅ: Emil og Olivia fortæller: Sådan er livet som vært på ‘Paradise’

Og den kommentar for Zilas op af stolen.

– Sejr, det er så vildt. Alle de der pointer – jeg tror slet ikke, at du ved det – men det er præcis, dét som så mange transkønnet folk går igennem, siger Zilas, som tidligere har udtalt, at han selv er omvandrende reklamesøjle for homoseksualitet.

LÆS OGSÅ: Åbner op om barsk barndom: Syv år og med far på bodega

Den sammenligning havde Sejr ikke lige selv fået øje på, men synes det er fedt, at hans egen problemstilling kan bringe lys på en anden også.

Læs mere om