‘Paradise’-David skadet under troskabstesten

David var på mange måder mærket efter troskabstesten i ‘Paradise’-finalen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. december 2021 kl. 18:55

For en uge side stod Sille Nimholm og David Jarsbo overfor hinanden i troskabstesten, da der var finale på ‘Paradise Hotel’.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sille og David fortæller om ‘Paradise Hotel’ og deres forhold… 

Det kom som et chok for Sille, da David på feltet med en halv million kroner lod guldkuglen smadre, og hun valgte at reagere ved at smide sin egen guldkugle mod David og ramte hans fod.

– Det gjorde da lidt ondt, griner David i dag og tilføjer:

– Det værste er, at det gjorde det faktisk. Kuglen gik jo ikke i stykker. Så jeg havde en lidt hævet ankel.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar går hver til sit

Sille har ikke fortrudt

Sille blev naturligvis både vred og såret, og hun lod følelserne komme ud ved at gå over og skubbe til sin ‘Paradise’-partner og blandt andet fortælle ham, at han var syg og burde søge hjælp.

De ting, hun sagde, har hun ikke brugt energi på at fortryde siden.

– Jeg har ikke tænkt over det. Man tager en beslutning hjemmefra, det forstår jeg godt, det tænker jeg, vi alle sammen har gjort: At hvis man stod i den situation, så ville man smide kuglen. Men jeg er bare sådan et menneske, der vægter følelser og værdier højere end penge, og jeg kan godt holde fast i mig selv, og jeg vidste godt, hvem jeg stod overfor, siger Sille i dag.

LÆS OGSÅ: Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner

Hun var selv helt sikker på, at kuglen ikke skulle smides.

– Da jeg stod på 400.000, synes jeg, kuglen blev lidt tung. Men så kiggede jeg over på David og tænkte, at jeg er jo helt vild med den her fy. Hvis vi skal have en chance for at se hinanden, når vi kommer hjem, så har jeg ikke lyst til at komplicere det ved at snyde manden for et hvis antal kroner og ører, fortæller ‘Paradise’-baben.

LÆS OGSÅ: Ung mor ulykkelig: Har kæmpet tre år for graviditet