'Paradise'-Danny: Jeg elsker at være far

Efter knap en måned som far, er Danny allerede vild med rollen.

Af Emilie Holm Egebro - 8. juni 2015 kl. 8:00

I november afslørede Danny Rosenberg fra ‘Paradise Hotel’ sæson 10, at han skulle være far til maj. Det er nu 25 dage siden, at lille William kom til verden, og Danny nyder forandringen.
– Jeg elsker mit liv som far. Det bedste må klart være, at man har skabt noget helt specielt fra ens egen krop. Det er ubeskriveligt, hvor meget man kan elske sit barn, fortæller paradisoen og fortsætter:
– Min kærlighed til min kæreste Maria er rigtig stor, men kærligheden til ens barn er jo fuldstændig vanvittig.
LÆS OGSÅ: Danny om ‘Paradise’-flirt: Jeg udnytter lidt Amanda
Ny dagligdag 
Selvom de nybagte forældre nyder deres lille søn, er der dog ingen tvivl om, at hverdagen har ændret sig.
– Dagligdag har ændret sig på de punkter, hvor man ikke bare lige kan gå nogle steder eller sove, når man vil. Det er helt op til William, hvornår vi kan alle disse ting. Men det er jo det, der høret med til det hele, forklarer Danny og tilføjer:
– Men jeg må ærligt indrømme, at der ikke er noget, der har overrasket mig. Jeg har sammen med Maria forsøgt at gøre, som man nu skal. Skifte ble så snart han vågner, sørge for at snakke og hygge om ham, give ham mad og synge for ham, til han sover. Det fungerer utrolig godt, og han er god, som dagen er lang.
Se billeder af lille William øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Danny: Se min nye kæreste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendiss