'Paradise'-Cecilie: Derfor valgte jeg Anne som min højre hånd - Her & Nu

'Paradise'-Cecilie: Derfor valgte jeg Anne som min højre hånd

Nu forklarer Cecilie, hvorfor hun valgte Anne som sin hjælper, på trods af at Anne var med til at smide hende ud tidligere.

Af Emilie Holm Egebro - 22. maj 2019 kl. 07:25

I gårsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ fik Cecilie en ny chance, da hun tjekkede ind igen. Hun skulle forinden beslutte, hvilken gæst hun ønskede som sin fortrolige og sin højre hånd, og her var valget faldet på Anne, selvom Anne var en af dem, der stemte Cecilie ud af hotellet i første omgang.
LÆS OGSÅ: Cecilie ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have kæmpet mere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden
Derfor kan det måske også undre nogen, at Cecilies valg netop faldt på Anne, men nu forklarer hun hvorfor:
– Anne og jeg havde det godt sammen, inden jeg røg ud. Jeg havde også andre i tankerne, men Anne var helt klart den, som jeg havde det bedst med og stolede mest på. Jeg vidste selvfølgelig godt, at Anne var med til at smide mig ud i første omgang, men det var af taktiske årsager, og jeg forstod godt hvorfor. På det tidspunkt havde pigerne været meget i fare, og derfor ville de godt være sikre. Jeg havde selv gjort det samme. Jeg valgte derfor Anne, fordi hun var den, jeg havde det bedst med derinde, og som jeg stolede mest på, forklarer Cecilie, der er meget glad for at tjekke ind på hotellet for anden gang:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne om sex med Teitur: Jeg anede ikke, at det var sket
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Mariyah godkendte, at Frederik fik diamanten
– Det er mega fedt at få en ekstra chance. Jeg havde ikke forventet at komme ind på hotellet igen, da jeg havde regnet med at skulle hjem. Så det var en dejlig overraskelse at skulle komme ind igen, fortæller hun glad.
Se, hvordan det går Cecilie og de andre på ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Cecilie: Sådan reagerede min mor på min deltagelse
Se eller gense klippet nedenfor, hvor Cecilie tjekker ind på hotellet for anden gang.