'Paradise'-Caroline indrømmer: Jeg var afhængig - Her & Nu

'Paradise'-Caroline indrømmer: Jeg var afhængig

Reality-baben erkender gerne, at hun tidligere har haft problemer.

Af Emilie Holm Egebro - 8. august 2018 kl. 11:02

Da vi første gang stiftede bekendtskab med reality-baben Caroline Petersen under ‘Paradise Hotel’ i foråret 2016, kørte hun det naturlige look og havde ikke stiftet bekendtskab med botox eller andre former for skønhedsbehandlinger.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud efter politianmeldelsen
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død
Sidenhen ændrede dette sig dog, og blandt andet fik Caroline af flere omgange forstørret sine læber, hvilket hun fik mange kommentarer på – såvel positive som negative. I maj 2017 fortalte Caroline dog, at hun hun havde fået foretaget en læbereduktion, da hun mente, hendes læber var blevet for store.
Caroline forklarer nu, at årsagen til, at hun begyndte at få lavet læber som 18-årig, skyldes, at hun blev bidt af en hund, da hun var barn. Derfor havde hun fået en bule ved overlæben, som hun ville have mindre synlig. Planen var dog aldrig, at læberne skulle være så store, som de blev:
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
– Med tiden skete der det, at jeg blev lidt afhængig af at få lavet læber. Nogen kender nok udtrykket “mere vil have mere”, og sådan var det også for mig. Jeg har fået rigtig mange kommentarer på mine læber før i tiden – ikke ligefrem kun positive. Og ja, de blev for store! Der skete så det, at jeg selv erkendte dette, og derfor fik jeg sprøjtet noget ind, som opløste alt det, jeg havde i mine læber. Den dag i dag har jeg mine egne læber, som faktisk er store af natur, og jeg er ganske tilfreds med dem, forklarer Caroline ærligt på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Jeg brød mig ikke særlig meget om Lenny
LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet: Her er premieredatoen
– Min intention var aldrig at få lavet mine læber kæmpestore. Det skete alligevel, da det tog overhånd. Èn ting er dog vigtig at få på det rene. Det er ikke Kim Novaas skyld, at mine læber blev så store. Han er enorm dygtig til sit arbejde, og jeg kan kun anbefale ham. At min læber blev for store er udelukkende mit eget ansvar, da det var mig selv, der bad om at få dem lavet så store.
Caroline fortæller desuden, at selvom hun er stoppet med at få fyldt i læberne, betyder det ikke, at hun er stoppet med skønhedsbehandlinger. Hun får stadig jævnligt botox i panden, får lavet kindben ved hjælp af fillers samt løftet øjenbrynene.
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie forklarer: Derfor er vi flyttet tilbage til Danmark
Se billeder af Carolines læber gennem tiden øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Sådan går det med vægttabet
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på