'Paradise'-Caroline afslører: Jeg har mødt en sød fyr - Her & Nu

'Paradise'-Caroline afslører: Jeg har mødt en sød fyr

Reality-baben løfter sløret for spændende nyt i sit kærlighedsliv.

Af Emilie Holm Egebro - 30. marts 2019 kl. 12:55

‘Paradise Hotel’, ‘Divaer i junglen’ og ‘Robinson Ekspeditionen’ er alle programmer, som reality-baben Caroline Petersen har medvirket i. Efterhånden er det dog lidt tid siden, vi har set Caroline tone frem på skærmen, og meget tyder på, at vi får lov at vente en del tid endnu.
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’
Se, hvad der er i vente i den nye sæson ‘Paradise’

SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
– Jeg går i skole lige nu, så det har jeg ret travlt med. Jeg bliver først færdig med min HF til næste sommer, fordi jeg holdt pause på grund af ‘Divaer i junglen’ sidste år. Jeg har derfor ikke planer om at lave noget tv lige nu, da jeg gerne vil koncentrere mig om at få færdiggjort min skole. Men derefter kan der sagtens komme mere tv med mig igen, fortalte Caroline, da Realityportalen.dk mødte hende til snigpremieren på den nye sæson ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par
Da snakken faldt på Carolines kærlighedsliv, blev hun dog en hel del mere hemmelighedsfuld.
– Jeg kan ikke sige så meget lige nu. Jeg ses med en sød fyr, og det er det eneste, jeg kan sige. Det er rigtig dejligt. Vi har set hinanden i okay-længe, og jeg tænker, at det godt kunne blive til mere mellem os. Men jeg er ikke lige klar til at fortælle, hvem han er endnu, men han er ikke reality-deltager. Der er mange ting, jeg synes godt om ved ham, og han er rigtig sød. Han har det også helt fint med, at jeg er kendt fra reality-verdenen, forklarede hun med et stort smil på læberne.
Se hele interviewet med Caroline, hvor de tidligere paradisoer Simone, Shanne og Malene også løfter sløret for, hvad de går og laver i øjeblikket.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk er åben for sex på tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har friet til kæresten