'Paradise'-Camilla: Sådan har jeg smidt graviditetskiloene

Den tidligere paradiso har hurtigt fået smidt de overflødige kilo efter fødslen.

Af Emilie Holm Egebro - 23. december 2015 kl. 8:55

Efter en lynfødsel i august fik ‘Paradise’-parret Camilla Normann Olsen og Yakub Lyngholt Çeper deres lille datter Caya.  Allerede i dag, fire måneder efter fødslen, har Camilla formået at smide næsten alle de ekstra kilo.
– Jeg mangler kun to kilo, så er jeg nede på min vægt, som før jeg blev gravid. Under graviditeten gav jeg den virkelig gas med mad, og det er, som om jeg ikke rigtig kan stoppe. Jeg spiser ligeså meget nu, som under graviditet, så det er utroligt, at jeg allerede har tabt mig, siger Camilla og uddyber:
– Jeg går selvfølgelig meget lange ture med barnevognen, så det må nok være dem, der har gjort, at det er gået så hurtigt. Og så har jeg også hørt noget om, at det skulle gå hurtigt, når man ammer. Men ja, jeg er utrolig glad for, at det ikke har været en kamp. De sidste to kilo er dog svære at komme af med.
Se billederne af den lille familie øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Camilla viser datteren frem
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla: Graviditeten var ikke planlagt
LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-babe: Så meget har jeg taget på
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer