'Paradise'-Camilla om lynfødsel: En kæmpe overraskelse!

Det kom bag på reality-parret, at deres første datter allerede kom til verden tidligere på ugen.

Af Jonas Sand - 13. august 2015 kl. 15:15

Tidligere på ugen kunne vi her på Realityportalen.dk fortælle, at ‘Paradise Hotel’-parret Camilla Normann Olsen og Yakub Lyngholt Çeper havde født parrets fælles barn. Det var dog en hel måned før termin, og derfor var parret slet ikke forberedt på det.

Lille Caya kom til verden en måned for tidligt. (Foto: Privat)

Lille Caya kom til verden en måned for tidligt. (Foto: Privat)


– Det kom som en kæmpe overraskelse! Vi havde jo slet ikke regnet med, at hun skulle melde sin ankomst allerede. Men det gjorde hun altså, fortæller Camilla til Realityportalen.dk.

– Men fødslen gik rigtig godt. Jeg fik min første ve klokken 6:20, og hun kom til verden allerede 12:31. Så det er gået vildt stærkt! Hun var 46 cm og vejede 2460, men hun har så tabt sig lidt, så hun vejer nu 2390.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par er blevet forældre
Får sondemad
Den nyfødte pige, som får navnet Caya, er i øjeblikket indskrevet på Barselshotellet sammen med sine forældre, og her kæmper hun i øjeblikket for at tage på.
– Hun klarer det rigtig godt. Hun får sonde hver tredje time, så hun kan tage ordentligt på. Men det bliver der skåret ned på i morgen, da jeg er begyndt at kunne amme hende ordentligt.

Nu ser vi bare frem til at kunne komme hjem og få os en ordentlig hverdag, fortæller en glad Camilla, som forventer, at de får lov til at komme hjem i weekenden.
LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-babe: Så meget har jeg taget på
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.