'Paradise'-par i tvivl: Barnedåb eller navngivning?

De tidligere paradisoer Camilla og Yakub har længe diskuteret, hvorvidt deres datter skal døbes eller navngives.

Af Emilie Holm Egebro - 29. november 2015 kl. 9:29

Den 10. august blev ‘Paradise’-parret fra sæson 10, Camilla Normann Olsen og Yakub Lyngholt Çeper, forældre til datteren Caya. Nu er tre måneder gået, og det er blevet tid til at beslutte, hvorvidt datteren skal navngives eller døbes.
– Vi har været så i tvivl omkring, hvad vi synes, er det rigtige for vores lille pige. For da hverken Yakub eller jeg er specielt troende, så tænkte vi, at en navngivning ville give meget god mening, siger Camilla til JuicyPlay og tilføjer så:
– Vi blev enige om, at ville vælge dét, hvor vi tænker, at hun kan få flest muligheder fremover. Vi havde så mange ting oppe at vende. Men efter mange snakke er vi blevet enige om, at det rigtige for os at gøre er at få vores datter døbt.
LÆS OGSÅ: SE DE DEJLIGE BILLEDER: 6 ugers lækkerbisken
Dåbskjolen købes i sidste øjeblik
Parret er nu gået igang med den helt store planlægning af Cayas store dag. Og især for Camilla er det noget af et projekt at stable på benene.
– Vi har fundet ud af, hvilken kirke hun skal døbes i, hvilken dag hun skal døbes, hvem der skal være gudmor og stå faddere, hvor mange og hvem der skal inviteres, hvordan dåbskagen skal se ud, og hvor vi skal være efter kirken, forklarer Camilla og fortsætter:
– Jeg har brugt flere timer på at finde den helt rette kjole, da jeg er meget kræsen. Jeg synes ofte, at de er alt for meget eller meget kedelige. Men jeg har endelig fundet kjolen! Jeg venter dog med at købe den til ugen op til, at hun skal døbes,  så jeg ikke risikerer at hun ikke kan passe den.
Den store dag vil finde sted i slutningen af januar.
Se galleriet af familien øverst.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par afslører barnets navn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.