Camilla: Alexander er ikke en typisk score-fyr fra 'Paradise'

Camilla er stadig smaskforelsket i Alexander, og hun er ikke i tvivl om, at han lige er fyren for hende.

Af Ida Reihs Andersen - 12. maj 2013 kl. 12:44

Under optagelserne til ‘Paradise Hotel’ fik Camilla og Alexander et godt øje til hinanden. Da de kom hjem, blev de kærester, og kærligheden mellem de to blomstrer stadig. Camilla har i hvert fald kun rosende ord at sige om Alexander.
– Det bedste ved Alexander er, at han er en af de få fyre, der både ser pisse godt ud, men samtidig er sød og nede på jorden. Han er omsorgsfuld og kærlig, og han er ikke en typisk scorefyr fra ‘Paradise’. Jeg stoler 100 procent på ham og er slet ikke i tvivl om, at han lige er fyren for mig, siger Camilla til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amalie er begejstret for mors bog
Stærkere forhold
Camilla er overbevist om, at deres forhold er så stærkt, fordi de begge har medvirket i ‘Paradise Hotel’.
– Vores forhold er uden tvivl stærkere efter ‘Paradise’. Vi har fået en fælles oplevelse og har lært hinanden at kende lynhurtigt på meget kort tid. Det er også grunden til, at vi indtil videre har kunnet holde et langdistanceforhold. Hvis man skulle bygge noget op med en person så langt væk uden at kende hinanden godt, ville man højst sandsynligt give op, da det er for hårdt, siger Camilla.
Camilla tror heller ikke, at hun ville kunne have et forhold lige pt til en, der ikke har medvirket i ‘Paradise Hotel’.
– Man virkelig har brug for at dele oplevelserne med en, der selv oplevede det, og en der ved, hvordan det er, siger Camilla, som derfor er glad for at have Alexander ved sin side.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par: Vi flytter sammen
Glæder sig til at flytte sammen
Langdistanceforholdet er dog snart forbi, for Camilla og Alexander skal nemlig til at flytte sammen. Camilla glæder sig meget, men hun tror også, at det bliver en udfordring.
– Jeg tror det bliver ret interessant at flytte sammen, da han jo ikke har prøvet at bo ude før, og jeg er vant til at bo alene. Vi kommer helt sikkert til at skulle vænne os til at gå op og ned af hinanden hver dag, men vi glæder os rigtig meget. Jeg har heller aldrig boet med en kæreste før, så det bliver generelt rigtig spændende, slutter Camilla.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.