'Paradise'-Beth: Jeg følte mig sikker

Gårsdagens parceremoni blev endestationen for Beths ‘Paradise’-eventyr. Sandra satte den endelige stopper for opholdet i Mexico.

Af Mikkeline Andersen - 3. maj 2013 kl. 8:20

‘Paradise’-pigerne var ved parceremonien i aftes ekstra udsatte, fordi der ikke bare var én, men hele to piger for meget på hotellet. For Jack betød det, at han skulle vælge mellem den nye pige, Kathrine, og Beth. At valget netop stod mellem de to, havde Beth det fint med.
– Jeg følte mig rimelig sikker, siger Beth til Realityportalen.dk.
Selv om Beth havde en god mavefornemmelse, så var det ikke nok. Jack valgte nemlig Kathrine som sine partner.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par er sammen igen
Er frembrusende
Flere gange har Jack gjort det klart, at, han tror, Kathrine er den perfekte partner, når man har dannet et bånd til hende. Derudover har Beth en forklaring på, hvorfor han valgte hende fra. 
– Det er nok, fordi jeg er for frembrusende. Jeg har kæmpet så godt, som jeg kunne, og jeg synes ikke, at jeg kunne have gjort mere for ikke at ryge ud, fortæller hun.
Det var dog ikke kun Jack, der skulle stå med den svære beslutning og sende en pige hjem fra Mexico. Bag ved Nichlas stod både Stine og Nathja. Nichlas valgte sin flirt, Nathja, fremfor Stine.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-bitchen: Normalt er jeg ret sød
Bitchens magt
Beth og Stine var klar til at forlade ‘Paradise Hotel’ sammen, da den smukke vært, Rikke Gøransson, afslørede Sandras magt. Som sæsonens bitch fik Sandra magt til at afgøre, hvem af de to piger, der skulle forlade hotellet, og hvem der skulle have en chance til. Sandra valgte at lade Stine blive, og det valg kom absolut ikke bag på Beth.
– Sandra og Stine spiller på samme hold, så jeg vidste egentligt godt, hvad hun ville vælge, men selvfølgelig synes jeg ikke godt om det valg, som hun tog, lyder det fra Beth.
LÆS OGSÅ: Nathja: Daniela var en trussel
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.