'Paradise'-Benjamin: Vil flytte sammen med kæresten

Benjamin fra dette års ‘Paradise Hotel’ har seriøse planer om at flytte sammen med kæresten.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. november 2014 kl. 16:54

Benjamin Houlind, der deltog i dette års ‘Paradise Hotel’, er helt færdig med at charmere damerne i byen. Han er nemlig klar til at flytte sammen med sin kæreste Julia.
– Der er kommet lidt ro på. Jeg har fundet en rigtig sød pige, som jeg faktisk overvejer at flytte sammen med i Sverige, siger han til ‘Spotlight’ og fortæller videre om den heldige pige:
– Det, der er fantastisk ved hende, er, at hun ikke bare er min kæreste. Hun er også min bedste ven.
Faktisk har Benjamin kendt sin kæreste i lang tid. De sås allerede inden, han tog turen til Mexicos varme. Selv forklarer han, at de har haft on- and off-perioder, hvor de ikke har haft særlig meget kontakt.
LÆS OGSÅ: Har ‘Paradise’-Kasper fået ny kæreste?
Ikke flere damer
Benjamins kæreste har accepteret, at ‘Paradise Hotel’ er et kapitel i Benjamins liv. Og selvom paradisoen har nydt godt af sin reality-berømmelse, er han helt færdig med at score i byen.
– Det er slet ikke svært at lægge pigerne på hylden. Når der er noget, der føles rigtigt, så kan jeg sagtens lægge det andet på afstand. Så jeg har det godt, som det er nu.
Men han indrømmer bestemt, at han har haft det sjovt i singletiden.
– Jeg har været med i ‘Paradise’ før, og der var det ekstremt med tilbud fra piger. Det har det faktisk også været denne gang, og mens det stod på, havde jeg heller ikke kontakt til min nuværende kæreste. Såå.. Jeg har haft det sjovt, smiler han til kameraet.
Siden ‘Paradise’ har Benjamin brugt tiden på at få tilværelsen op at køre, så job, bolig, fritid og kærlighed nu går op i en højere enhed.
LÆS OGSÅ: Thomas Skov: Derfor er Knaldperlen på tv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.