'Paradise'-Benjamin efter exit: Derfor valgte Nathali Balslev

Nathali og Balslev er i finalen, mens Benjamin måtte forlade hotellet i Mexico.

Af Mikkeline Andersen - 23. maj 2014 kl. 8:57

Den sidste dag inden finaleugen blev endestationen for Benjamins drøm om at vinde ‘Paradise Hotel’. Nathali valgte nemlig Balslev som sin partner, En beslutning, der ikke kom bag på Benjamin.
– Jeg må erkende, at jeg havde set den komme, da det var afgjort, at det var Nathali, der skulle sidde ned. Hun var meget mere usikker på mig i forhold til på Balslev, så derfor valgte hun ham, fortæller Benjamin til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Hvem tager 50.000 kroner?
Balslev ødelagde planen
Da Nathali og Benjamin mødte hinanden på hotellet, vidste de hurtigt, at de skulle spille sammen og nå hele vejen til finalen. Men Benjamins beslutninger gennem spillet gjorde Nathali usikker.
– Hun vælger Balslev, fordi jeg har spillet for egocentreret. Men omvendt er det også denne lette løsning, fordi jeg er så utilregnelig og taktisk overlegen. De andre deltagere vil heller ikke se Nathali og Balslev som en ligeså stor trussel, som hvis hun havde valgt mig, siger Benjamin.
Da ‘Paradise’-værten, Rikke, gjorde det klart, at to af samme køn må danne par i finalen, ville Benjamin danne par med Balslev. Men Balslev ødelagde den plan.
– Nathali lurede mig ikke. Det var Balslev, der afslørede alt for hende. Han tog “tøsedrengs kortet” og valgte det sikre i stedet for at være med til at tage en ny og spændende drejning ved at gå videre til en eventuel finale med mig.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Martin overflyttet til pension
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.