'Paradise'-baby reagerer negativt på forældrenes brud

Det har påvirket sønnen Villian, at forældrene Anna Due og Martin Hjort er flyttet fra hinanden.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 20. juli 2015 kl. 10:33

Det er hårdt at være barn, når far og mor beslutter sig for, at de ikke længere skal være sammen. Også selvom man kun er en lille baby.
Reality-stjernen Anna Due har for nyligt bemærket, at sønnen Villian på snart et år har ændret adfærd efter, at hun og ‘Paradise’-kæresten Martin ‘Ham den gamle’ Hjort er flyttet fra hinanden.
– Han gider absolut ikke at lægges ud i barnevognen herhjemme. Jeg har altid kunnet lægge ham ud, hvor han så bare lagde sig til at sove. Nu skal jeg stå og vugge barnevognen i ti minutter, før det kan lade sig gøre. Øv altså, skriver Anna på sin blog.
– Der er også en anden ting. Vi har altid kunnet gå ned i kælderen for lige at sætte en vask over eller lignende, hvor Villian bare har leget videre ovenpå i de få minutter. Men det kan han ikke mere. Martin har fortalt mig, at han ikke må gå nogen steder, hvor han er ude af syne.
Anna spørger afslutningsvis sine læsere til råds om, hvorvidt de tror, at det kan være en reaktion på bruddet mellem hende og Martin.
Læs hele blogindlægget, og giv Anna dit svar på, hvad du tror, HER! 
LÆS OGSÅ: Anna Due: Savner jeg Martin?
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg er træt af mænd
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.