‘Paradise’-babes vender tilbage til skærmen

I anden sæson af ‘Boss Ladies’ giver to nye ‘Paradise’-babes et indblik i deres liv som selvstændige.

Af Lykke Buhl - 10. september 2020 kl. 16:06

Anden sæson af Viafree-programmet ‘Boss Ladies’ er på vej. Det afslører ‘Paradise’-baben Anna Seneca i et opslag på Instagram, hvor hun fortæller, at hun selv er deltager i programmet.

– Jeg kan afsløre, at I kommer meget tæt på mig, hvad jeg laver, og hvad jeg føler. Jeg kommer til at dele udklip fra mit liv, både på godt og ondt. I kommer til at se en anden side af MIG, som bare Anna. Ikke ‘Paradise’-Anna, men bare Anna. Og jeg håber, I vil tage godt imod det, skriver Anna, der til daglig driver en online coaching virksomhed sammen med ‘Paradise’-kæresten Oliver Erngart.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kia og Walid går hver til sit

Realityportalen erfarer desuden, at den nye sæson også kommer til at bestå af ‘Ex on the Beach’- og ‘Paradise Hotel’-baben Pernille Nygaard, der er ved at starte sin egen tøjkollektion, samt gengangerne Trine Skjollander, der også var med i første sæson, men nu har sin egen frisørsalon i Aalborg og den internationale influencer Frederikk Lykke Lindh, der er blevet mor til en lille søn siden første sæson, og i dag er blogger og selvstændig med sin egen virksomhed, hvor hun designer og sælger badetøj.

Herunder kan du se Annas opslag

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

I første sæson af ‘Boss Ladies’ fulgte vi ‘Love Island’-vinderen Julie Melsen, dengang hun ejede skønhedssalonen Juliver Beauty, den personlige træner Christina Oderico, som vi kender fra ‘For lækker til love’, ‘Paradise’-frisøren Trine Skjollander, der dengang var frisørchef, samt den internationale influencer og designer Frederikke Lykke Lindh.

Herunder kan du se de fire ‘Boss Ladies’, der var med i første sæson

‘Boss Ladies’ sæson 1: Christina Odrico, Trine Skjollander, Julie Melsen og Frederikke Lykke (Foto: Viafree)

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit