'Paradise'-babes om deres venskab: Der er intet tilbage. Overhovedet. - Her & Nu

'Paradise'-babes om deres venskab: Der er intet tilbage. Overhovedet.

Noget drama bliver ikke i Mexico.

Af Anna Løwe - 25. marts 2020 kl. 19:55

Det begyndte som et spirende venskab, men det varede ikke længe. Selvom Sheena reddede Anna, da hun endte i krig mod Adrianna, skulle der ikke gå længe, før venindernes forhold tog en drejning.
Sheena kyssede nemlig med Oliver og valgte at holde det hemmeligt for Anna – i modsætning til Oliver. Det var, ifølge Anna, stik imod den girl code, veninder bør rette sig efter, og derfor gik bølgerne højt ved Pandoras i dagens afsnit.
LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem
Men det var altså ikke kun på det luksuriøse hotel i Mexico, stemningen ændrede sig. Også herhjemme har Anna og Sheena et lidt anstrengt forhold.
– Jeg snakkede fint med Anna i starten, men efter episoden med Oliver kunne jeg godt mærke, der ikke var noget venskab. Overhovedet, forklarer Sheena og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om!
– Vi har dog talt sammen, efter vi er kommet hjem, og vi har egentlig ikke haft nogle kontroverser. Men efter afsnittet med Olivers og mit kys blev vist, er jeg blevet fjernet på Instagram, og Anna har udtalt, at hun tager afstand fra mennesker som mig.

Vælger sit feed med omhu

Ifølge Anna er det dog ikke grundet afsnittet med Sheena og Oliver, at Sheena er blevet unfollowed på Instagram:
– Det er faktisk lang tid siden, jeg unfollowede hende. Jeg vælger mit feed med omhu – det skal kun indeholde folk og ting, der gør mig glad, forklarer hun Realityportalen.
– Jeg følger kun dem, der giver mig noget positivt. Den kategori er hun ikke i.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger
Sheena gengældte og unfollowede også Anna, efter en opmærksom følger sendte hende et screenshot af en story, hvor Anna skriver, at hun tager afstand fra typer som Sheena, der gik bag ryggen på hende.
– Jeg synes, det er dobbeltmoralsk af Anna, når man ser hendes egne handlinger. Men hun har sin holdning, og det er også fair, afslutter Sheena.
Se det dramatiske klip fra Pandoras herunder:

Hvis side er du på? Stem nedenfor:

Hvem er du med?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne