‘Paradise’-babe viser ny kæreste frem

Den mørkhårede skønhed er i den syvende himmel for tiden.

Af Lotte Knudsen - 7. oktober 2022 kl. 15:29

23-årige Titania, som blev kendt i dette års ‘Paradise’, havde røde kinder og et ekstra stort smil på læben, da Realityportalen mødte hende på den røde løber til Horror Drive Thru.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha single igen

Med sig under armen havde hun nemlig en sød fyr.

– Jeg ses stadig med den samme, som jeg gjorde for nogle måneder siden. Vi er faktisk også blevet kærester nu, afslører hun og fortæller, at omstændighederne ikke var de mest romantiske, da de besluttede at sætte titel på.

– Vi havde et mindre skænderi, hvor jeg valgte at bringe det op. Han var egentligt bare lidt bange for, at andre ville mene, at det hele var gået for hurtigt. Men så kom vi frem til, at det mente hverken han eller jeg, og så blev vi kærester, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: UHH! Dater Line Maria og ‘Paradise’-David? Nu svarer hun på rygterne

Titanias nye fyr hedder Oliver og er 21 år gammel.

– Han er lidt yngre end mig, men det skulle man virkelig ikke tro. Han er på et helt andet niveau, end mange andre som jeg har datet, forklarer Titania og uddyber:

– Han er det dejligste menneske. Han ser mig, som ingen andre gør.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’: De ryger i aften

Se billedet af Oliver og Titania fra den røde løber herunder.