‘Paradise’-babe vil ændre usund kvindekultur: Det bunder i jalousi

Ifølge Awa Shirazi er kvinder hinandens værste fjender.

Af Lærke Stræde - 21. juli 2020 kl. 14:05

Awa Shirazi aflagde ‘Paradise Hotel’ et kort visit, inden hun følelsesladet måtte sande, at 2020 ikke var hendes år. Den selvsikre 18-årige københavner havde svært ved at komme ind i varmen hos de andre gæster på hotellet, og særligt Anna Seneca mente ikke, at der var plads til endnu en alfahun.

Det er ikke første gang, at Awa har den slags oplevelser med andre kvinder. Faktisk mener hun, at det er en usund kultur, som mest er udbredt blandt kvinder, hvor man taler dårligt om hinanden for at fremme sig selv.

– Jeg oplever ofte, at jeg bliver mødt med fordomme og onde blikke fra kvinder. Kvinder er nogle af de værste til at bagtale og snakke grimt om hinanden til andre, fortæller paradisoen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

Ifølge Awa er det ikke svært at tyde, hvorfor nogle kvinder agerer sådan. Det bunder i usikkerhed og jalousi.

– Det er for at fremme deres eget selvbillede, og i min optik er det skriget fra usikre damer med intet mellem ørene. Hvis man hviler i sig selv, har man ikke behov for at træde på andre for at føle sig komfortabelt til mode, lyder den skarpe kritik fra realitybaben.

LÆS OGSÅ: Kenneth fra ’Hjem til gården’ klar til bryllup

Kvinder skal hjælpe hinanden

Awa er selv opvokset med vigtigheden i at være i stand til at rumme andres glæde, og den lektie vil hun gerne overføre til andre kvinder.

– Jeg har fra mit bagland lært, at man skal have i sit hjerte at unde andre det bedste. Man bliver kun en bedre kvinde af at give ud af sin viden og kærlighed og hjælpe andre på vej. Vi er alle startet et sted og har brug for alt den hjælp, vi kan få, for at komme helskindet gennem livet, fortæller hun og afslutter:

– Vi kvinder skal sgu hjælpe hinanden! Det skal vi virkelig! Og specielt i en mandedomineret verden.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe om kæresten: Vi holder nok ikke

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

 

 

Læs mere om