‘Paradise’-babe sygemeldt: Det er enormt svært at dele

Forventningspresset på Instagram er svært, når overskuddet til at dele opslag ikke er der.

Af Rikke Lynge - 21. april 2022 kl. 6:55

Seneste nyhed fra ‘Paradise’-baben Léa P. Voisin var, da hun for få måneder siden offentliggjorde, hun havde fået en ny kæreste. Nu er der igen nyt fra den franske skønhed, men denne gang er meldingen noget mindre lykkelig.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager gør klar til ‘Robinson’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia og Emil fortæller om den nye sæson ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Genkender du Belinda fra ‘Sommerdrømme’?: Her har du set hende før 

– Status er den, at jeg pt. er sygemeldt fra mit studie. Det har jeg desværre været nødsaget til, da min angst fylder meget i øjeblikket. Jeg syntes, det har og er enormt svært at dele, da det er forbundet med så mange svære følelser, skriver Léa i et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Christiane er gravid

Léa har følt sig presset til at give sine mere end 84.000 følgere på Instagram besked om sin sygdom.

– Jeg har nu været sygemeldt i de sidste to uger, hvor jeg primært har haft fokus på at restituere og bare være god ved mig selv. Men det, at jeg ikke har delt det med jer, har gjort, at jeg har følt mig presset til at dele opslag og stories i samme kaliber som før, hvilket jeg ikke har kunne leve op til. Jeg vælger derfor nu at dele det med jer og håber, at det kan lette lidt af det indre pres, som jeg har følt, skriver Léa.

LÆS OGSÅ: Fem ting du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

Ifølge Léa skal man ikke føle sig presset til at dele ting på Instagram, som hun har oplevet.

– Instagram skal være et dejligt, sjovt og inspirerende sted at være, skriver Léa, der ikke længere vil lade sig påvirke af andres forventninger til hende.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘X Factor’-dommer venter barn