'Paradise'-babe søger partner

Pernille søger folk, der vil hjælpe med at sælge skønhedsproduktet wrap.

Af Mikkeline Andersen - 4. november 2014 kl. 13:32

Pernille Nygaard, der er kendt fra ‘Paradise Hotel’, er ligesom blandt andet model og tv-vært Sarah Louise og en række andre kvinder landet over begyndt sælge det wraps til kroppen. Og nu søger Pernille medarbejdere.
– Jeg søger alt fra en til fem arbejdspartnere. En perfekt samarbejdspartner for mig vil være en, som tager sig selv seriøst og ikke har noget i mod at holde foredrag om produktet wrap, siger ‘Paradise’-baben til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg er rigtig stolt over at vise folk, hvad jeg sælger. Jeg har ingen utilfredse kunder, fordi det virker fantastisk, hvilket jeg har masser af vidner og argumenter for.
LÆS OGSÅ: Ulven Peter savner ‘Paradise Hotel’
Der skal tjenes penge
Målet for Pernille er at komme til at tjene en bonus på 10.000$ indenfor de første tre måneder.
– Kort sagt, så søger jeg partnere, som kan sælge wraps og få ligeså meget ud af det, som jeg. En, som vil tjene penge og åbne sin egen forretning og markedsføring i vedkommendes by. En bonus ville være, hvis min samarbejdspartner havde kontakter andre steder end Danmark, så personen kunne vise wraps og It Works frem i andre nationer.
Find ud af mere om paradisoens salg af wraps her.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrik: Det er pinligt at blive genkendt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.