‘Paradise’-babe smittet med corona

Endnu en kendis er blevet nedlagt af den frygtede sygdom, efter Danmark er begyndt at åbne op igen.

Af Louise Vilsbøl - 18. maj 2021 kl. 13:16

Der var vild jubel blandt de fleste, da Danmark igen begyndte at lukke op, og folk kunne næsten ikke vente med at komme ud og smage lidt på en normal tilværelse, hvor man igen kan ses med sine venner, gå på barer og i fitnesscentre.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Lego Masters-deltager ansat hos Lego

Men der er en bagside af medaljen, og det mærker Katrine Hoffman, som deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2018, på egen krop nu. For øget genåbning betyder ganske naturligt større risiko for at blive smittet med corona, og det er netop, hvad ‘Paradise’-baben er blevet.

– Jeg tænker, jeg har fået det enten i fitness centret eller på et af mine jobs fra en af kunderne. Mine kollegaer har det nemlig ikke. Det er bare underligt, når jeg går med visir på job, fortæller Katrine og afslører, hvordan hun opdagede sygdommen ved et tilfælde:

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

– Jeg fik slemme smerter i brystet fredag aften, men ikke noget jeg tænkte nærmere over, da jeg har haft det før. Så vågnede jeg med snot og lidt hoste lørdag, men jeg tænkte, at det var fordi vi havde ligget i træk. Vi sover med blæser om natten nemlig. Jeg blev egentlig kun tjekket om lørdagen som rutine for at have gyldigt corona pas for at kunne træne og så videre, men så viste den sig sgu positiv.

Efter den positive test røg Katrine i isolation i sit soveværelse, mens hendes kæreste er i isolation i stuen. Til trods for, at de ifølge Katrine har alt andet end taget afstand derhjemme op til den positive test, så er kæresten nemlig endnu ikke blevet smittet.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar afbryder forlovelsen

Det værste er…

‘Paradise’-baben har indtil videre hovedpine, er snottet og har haft både hedeture og fryser på skift.

– Hovedpinen er nok det værste, og så at jeg snart ikke kan smage noget mere, det er næsten det værste, når man har en hel bakke toffifee liggende der kalder på én. Spøg til side. Jeg føler virkelig med dem, som er og har været hårdt ramt. Mine symptomer er ret milde i forhold til, hvad det kunne være, men er allerede ved at blive loco (skør, red.) af at være indespærret, fortæller Katrine og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Danmarks Bachelor deler det første indblik bag kameraet

– Det værste er næsten, at det ikke en gang er baseret på en sjov aften ude eller lignende, jeg har ikke lavet andet de sidste mange uger end at arbejde, træne lidt og ellers være derhjemme. Så det er sgu nedtur. Jeg er ved at være lidt træt af lugten af sour cream chips og sure tæer på trods af et fuldt åben vindue. Jeg savner min frihed!

Hun bliver dog forkælet med mad og omsorg af kæresten, selvom de er adskilt, så Katrine er glad for, at hun kan være i isolation derhjemme i trygge rammer i stedet for på et hotel.

LÆS OGSÅ: Vinder af ‘Hjem til gården’: Det skal de 500.000 bruges på

Læs mere om