'Paradise'-babe siger undskyld: Jeg tænkte ikke over konsekvenserne

Anne Plejdrup er en af de mange unge, der for tiden kritiseres for at tage i byen, mens myndighederne råder alle til at blive hjemme.

Af Rikke Lynge - 19. marts 2020 kl. 11:24

Sidste års vinder af ‘Paradise Hotel’ Anne Plejdrup handlede i fredags ikke efter myndighedernes anbefalinger og tog i stedet i byen og festede. Det har hun siden måtte høre for fra sine mange følgere, der har sendt hende hadefulde beskeder.
– Som i nok ved, var jeg ude i fredags. Efter det er der flere af jer, der har skrevet søde (og knap så søde) beskeder, om at det er hensynsløst og ubetænksomt. Det vil jeg faktisk gerne give jer ret i og sige undskyld – fordi man skal selvfølgelig passe på hinanden og blive hjemme, som regeringen har anbefalet, skriver Anne i et Instagram-opslag.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Jeg havde kronisk stress i Mexico
Anne indrømmer, at hun ikke tænkte over konsekvenserne ved at gå ud, da hun ikke var i forsamlinger på mere end 100 mennesker, som myndighederne frarådet.
– Jeg tror heller ikke helt, at jeg havde forstået, hvor alvorlig den her pandemi faktisk er, selvom jeg godt vidste, at det er slemt. Så jeg siger en gang for alle, UNDSKYLD, pas på hinanden og bliv hjemme, som vores kære regering har anbefalet.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament
Når det så er sagt, så forstår Anne ikke folks behov for at være grove i tonen overfor hende.
– Det er super nemt for jer at hade på os, fordi vi er offentlige personer. Hvis i har ting, i synes i vil fortælle os, fordi vi gør noget dumt, så nytter det altså intet at gøre det i en sviner. Gør det på en ordenligt og voksen måde, ligesom at jeg har selvindsigt og godt kan se, at det var dumt at tage ud.
LÆS OGSÅ: CHOK! Tårevædet afsked: Dobbelt exit i ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager holdt på stor hemmelighed