‘Paradise’-babe i vrede efter kæmpe svigt: Hvad foregår der?

Camilla plejer at reagere med tårer og udvise masser af følelser, men på ‘Paradise Hotel’ blev hun svigtet så meget, at hun havde svært ved at mærke noget.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. september 2021 kl. 14:55

Camilla fra ‘Paradise Hotel’ blev i den grad svigtet af sin gruppe, som hun troede, stod på hendes side. Men i det nyeste afsnit af realityprogrammet, blev gruppens sammenhold for første gang sat på prøve, og det blev bevist, om de seks paradisoer egentlig kunne stole på hinanden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-babe har tabt 24 kilo

‘Paradise’-baben troede, hun stod i gruppe med Stine, Sille, Emil, Andreas og David, men det var slet ikke tilfældet. Én efter én skulle deltagerne med en badebold afgive deres stemme til den, de ønskede at give en fordel, og Camilla stod ved afstemningens afslutning med nul stemmer.

I videoen fortæller Camilla om, hvordan det var at være med i ‘Paradise Hotel’…

– Nu er jeg jo et virkelig følsomt menneske. Alle ville forestille sig, at jeg ville begynde at græde, men jeg var så sur, at jeg var følelsesforladt. Jeg havde ingenting. Jeg var bare fuldstændig sur, siger 26-årige Camilla i dag til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Det betyder, at Signe altså fik en fordel. Da alle badebolde var fordelt, sagde Camilla helt kort, at hun ikke havde noget at sige til de andre, og paradisoerne går derefter hver til sit.

Faktisk var der allerede en af de andre deltagere, der havde givet udtryk for, at hun ikke ville få opbakning fra sin gruppe. Men alligevel kom svigtet fuldstændig bag på Camilla.

Tv-stjerne afslører: Derfor siger jeg nej til ‘Vild med dans’ hver gang

– Jeg blev taget fuldstændig med bukserne nede. Jeg havde ikke set den komme. Jeg havde fået et lille hint om det. Men jeg tror bare, at man får et lille hint og tænker: “Kan det virkelig være rigtig?”. Og så når det sker, så tænker man bare, hvad det er, der foregår, siger hun.

Camilla er klar over, at tre piger i én gruppe kan være en farlig cocktail, men hun havde aldrig en følelse af at være holdt udenfor. Hvordan sammenspillet mellem pigerne udvikler sig, vil sæsonen vise.

De andre paradisoer i trekløveren forklarede deres valg med, at Camilla er en langt klogere og mere taktisk spiller end Signe, og derfor er hun farlig at have på hotellet og give en fordel.

LÆS OGSÅ: Amalie dumper barnepigen: Har ikke brugt hende overhovedet