'Paradise'-babe: Jeg havde kronisk stress i Mexico

Anna havde så meget stress, da hun var med i ‘Paradise Hotel’, at hendes krop reagerede på det.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. marts 2020 kl. 16:55

Anna Seneca har været med fra ‘Paradise Hotel’s begyndelse. Hun har senest været i krig mod Adrianna og hun har på et tidspunkt stået med det ene ben ude af hotellet, men fik lov til at blive, da Christoffer tjekkede frivilligt ud.
LÆS OGSÅ: Tobias er tilbage på ‘Paradise’: Jeg var bange
Netop derfor ser mange af deltagerne hende som en stærk spiller, og udadtil virker det da også til, at ‘Paradise Hotel’-baben ikke lader spillet påvirke hende psykisk, selvom både spillet og det at optage et reality-program er psykisk hårdt.
Men på sin Instagram-profil er Anna åben om de følelser, hun havde, mens det hele stod på.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament
– Jeg havde stress i Mexico, fordi der sker noget, man er ikke forberedt på, hele tiden. Man har ikke kontrol over noget, og hvis der er noget, jeg er, så er det kontrol freak. Så det var meget angstprovokerende, fortæller ‘Paradise Hotel’-baben i en story.
Faktisk påvirkede uforudsigeligheden og alle begivenhederne hende så meget, at hendes krop også reagerede.
LÆS OGSÅ: CHOK! Tårevædet afsked: Dobbelt exit i ‘Ex on the Beach’
– Jeg følte, jeg havde kronisk stress dernede, og jeg fik heller ikke min menstruation, da jeg var i Mexico, siger hun.
Det tyder på, at stressen forsvandt, da optagelserne sluttede.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager holdt på stor hemmelighed

Tegn fra depressionen

Anna har tilbage i 2015 kæmpet med en depression, som hun tidligere har fortalt om. Derfor ved hun, hvornår noget er, som det ikke skal være, og måske er det netop derfor, at hun er god til at håndtere følelserne, når de er svære.
På samme måde som hun ikke kun er den glade pige med overskud, som er det billede, man får af hende ved at se ‘Paradise Hotel’, så render hun heller ikke rundt og er glad hver eneste dag hjemme i Danmark.
LÆS OGSÅ: AV! Amanda om at se kæresten dele hede følelser med Emma på tv
– For tiden mærker jeg meget til de følelser, jeg havde dengang. Dem har jeg frygtet rigtig meget, da jeg føler, det er et tabu, at følelserne vender tilbage, når man har vundet over depressionen én gang. Det vil jeg gerne dele med jer, når jeg er klar til det, siger hun i en af sine seneste insta stories.
LÆS OGSÅ: WHAT! Skifter Nicklaes Amanda ud med Emma?
Dog er der også et nyt og fint kapitel, som lige er begyndt for Anna, da hun sammen med Oliver har overtaget deres fælles, nye lejlighed. De flyttede ind i begyndelsen af marts og kunne endelig forlade Annas mors sommerhus beliggende ved Gørlev.