‘Paradise’-babe jagter brystmælk til søn

Modermælk fra andre kvinder viste sig at være løsningen for den tidligere paradiso.

Af Louise Vilsbøl - 10. juni 2021 kl. 19:31

Stina Bentsen Petersen blev landskendt, da hun tilbage i 2010 deltog i sjette sæson af ‘Paradise Hotel’ sammen med blandt andet Ulven Peter og Amalie Szigethy. Sidstnævnte fyrede den episke kommentar af mod Stina, at hun lignede en russisk roulette.

LÆS OGSÅ: Kia I chok over ny diagnose: Retarderet!

Den dag i dag er der dog ikke meget reality-liv over Stinas tilværelse, hun blev for seks måneder siden mor for anden gang og lever livet som kernefamilie med kæresten Lasse, datteren Stephania på 6 år og sønnen Messias på 6 måneder.

Men den første tid som mor til to har ikke været nem. Det viste sig nemlig hurtigt, at sønnen ikke kunne tåle modermælkserstatning, og Stina kan ikke selv amme, da hun har været igennem seks brystoperationer.

–  Vi har prøvet ALT. Vi har gået hos en børnelæge, vi har fået en grøn recept på mælkefri modermælkserstatning og en allergivenlig en fra hospitalet uden virkning, vi gav ham movicol dagligt, og vi har prøvet at give ham laktulose uden effekt. Vi endte med at blive indlagt på hospitalet, fordi han var forstoppet af erstatning, og han måtte få lavet en tarmskylning for at komme af med afføringen, fortæller Stina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Mødte kæresten fra Dubai for flere år siden

– Nu har vi fundet en god løsning, som han trives på og kommer nu af med afføring flere gange dagligt. Vi giver ham modermælk fra andre kvinder. Men tiden indtil nu har været hård. Han har grædt meget og har haft ondt i maven i hele sit korte liv, så vi har måttet tænke anderledes, og vi søgte derfor modermælk på de sociale medier, og der har været en masse søde kvinder, som har pumpet mælk ud til os. Folk har været SÅ søde. Modermælk var det eneste, der ikke gjorde ham forstoppet.

En gang om ugen kører Stina derfor ud og henter mælk til sønnen hos de kvinder, der sidder og pumper ud til ham, og selvom hun er dybt taknemmelig for deres hjælp, så er det også stressende hele tiden at skulle jagte mælk til ham.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe bryder tabuet: Jeg har været på psyk

Det er Stinas plan at give sønnen modermælk fra andre kvinder, indtil han er et år. For selvom han nu er nået en alder, hvor mange børn begynder at springe på grød og mos, så volder også det problemer for den lille fyrs mave.

– Han spiser kun lidt fast føde, da han stadig lider af forstoppelse trods sveskemos, movicol og så videre, fortæller hun.

Messias er blevet undersøgt for mælkeallergi, hvilket han ikke havde, men lige nu er der ikke planer for videre undersøgelser, da hans mave lige skal have lidt tid til at vænne sig til mere fast føde, forklarer Stina.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang