'Paradise'-babe indrømmer: Sidste sæson var dårlig

‘Paradise’-baben mener bestemt, at den nye sæson af Viafree-programmet har mere at byde på end første sæson.

Af Emilie Holm Egebro - 3. november 2019 kl. 12:55

Viafree-programmet ‘Kollektivet’ har netop haft premiere, og det er hermed anden gang, at en flok paradisoer er flyttet ind i en københavnerlejlighed sammen, hvor de skal leve side om side i et par uger.
Det var dog ikke første sæson af ‘Paradise Kollektivet’, der fik ‘Paradise’-baben Lea til at sige ja til at medvirke i den nye sæson:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk efter skilsmisse: Ekskones nye fyr er drømmen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk
– Jeg synes, det var ret dårligt sidste år faktisk. Det var ikke et fedt program, men jeg tænkte, at det jo godt kunne ændre sig i denne sæson. Sidste år var det nok bare ikke et så fedt cast, men det synes jeg, at det er i denne sæson. Så jeg tænker, at det bliver meget bedre. Anne og jeg har virkelig fået det sjovt sammen, så det er meget fedt, at man har fået et godt nyt venskab, forklarer hun og tilføjer, at de seks roomies dog ikke altid havde det lige sjovt i hinandens selskab:
LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet
– Vi blev irriterede på hinanden, fordi vi boede så tæt sammen. Nogle var irriterende, fordi de ikke ville lave noget, så det var meget svingende fra dag til dag, hvor fedt vi lige havde det, men alt i alt har jeg været rigtig glad for at være med. Det er jo også naturligt, at det kan være svært at bo så mange mennesker sammen og tilbringe så meget tid sammen, som vi har gjort. Også fordi vi er så forskellige, forklarer hun.
Se ‘Kollektivet’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Dansk realityhunk er blevet far: Kæresten mistede 2,8 liter blod