'Paradise'-babe indlagt efter fødslen - Her & Nu

'Paradise'-babe indlagt efter fødslen

Den første tid som forældre er ikke gået helt som ønsket, fortæller Jasmin nu.

Af Jonas Sand - 6. august 2018 kl. 08:58

I sidste uge afslørede ‘Paradise Hotel’-deltageren Jasmin Melina Rendbæk, at hun og kæresten, håndboldspilleren Fredrik Schilling, var blevet forældre, da datteren Luna kom til verden. Nu fortæller hun, at alt langt fra har været så perfekt, som hun drømte om.
– Den sidste uge har uden tvivl været den hårdest uge i hele mit liv. Først en fødsel, som desværre ikke gik som ønsket, men som heldigvis resulterede i, at vi fik en skøn og – vigtigst af alt – rask, lille datter til verden, skriver hun på sin Instagram-profil.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Realitydeltageren kom siden hjem fra hospitalet, men her fik hun ikke lov til at blive ret længe.
– Vi nåede knap nok at blive udskrevet, før jeg blev indlagt igen. Den sidste uge har jeg haft så mange smerter, at jeg har været sengeliggende og dopet på morfin, skriver hun og sender en tak til kæresten, der har stået med hænderne fulde i den seneste tid.
– Vi har begge været presset, og til tider har vi følt, at det hele har været uoverskueligt. Han er simpelthen den sejeste, jeg kender, slår Jasmin fast.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen

Fremgang

I weekenden kunne Jasmin dog så småt begynde at glæde sig til at komme hjem og nyde tiden som forældre sammen med Fredrik og Luna.
– Men i dag er der fremgang! Jeg er forsat stadig indlagt, men mine tal bliver bedre, og jeg har været ude at gå for første gang. Det er en kæmpe sejr, og nu glæder vi os til at komme hjem – og blive en rigtig familie, jubler ‘Paradise’-baben i opslaget på Instagram.
Luna kom til verden den 26. juli – to dage efter Jasmins terminsdato.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

Den sidste uge har uden tvivl, været den hårdest uge i hele mit liv. Først en fødsel som desværre ikke gik som ønsket, men som heldigvis resulterede i at vi fik en skøn – og vigtigst af alt, en rask lille datter til verden. Vi nåede knap nok at blive udskrevet før jeg blev indlagt igen. Den sidste uge har jeg haft så mange smerter, at jeg har været sengeliggende og dopet på morfin. @fredrikschilling31 har virkelig stået med hænderne fulde, vi har begge været presset og til tider har vi følt at det hele har været uoverskueligt. Han er simpelthen den sejeste jeg kender. Men i dag er der fremgang! Jeg er forsat stadig indlagt, men mine tal bliver bedre og jeg har været ude at gå for første gang. Det er en kæmpe sejr, og nu glæder vi os til at komme hjem – og blive en rigtig familie. #kommerstærkeretilbage ??

Et opslag delt af JASMIN MELINA RENDBÆK (@jasminmelina) den

Min lille badenymfe?

Et opslag delt af JASMIN MELINA RENDBÆK (@jasminmelina) den


LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid