'Paradise'-babe i ny hårforvandling

Den tidligere paradiso Anna Due har endnu engang været en tur hos frisøren for at få et nyt look.

Af Emilie Holm Egebro - 21. januar 2016 kl. 10:37

Da Anna Due deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2013, havde hun mørkeblond hår. Senere blev håret helt mørkebrunt, og sidste sommer blev det farvet næsten lyst. Nu er der dog endnu engang sket en forvandling med ‘Paradise’-babens hår.
– Jeg kan faktisk ikke se den helt store forskel. Ej, selvfølgelig lidt, men det var bare ikke mærkeligt at se mig selv med det. Martins mor kunne ikke engang se en forskel. Man glemmer vist bare hurtigt, hvordan man så ud før. Og så tror jeg bare, at jeg passer med begge hårfarver. Men jeg glæder mig til, at det bliver lidt lysere. Jeg synes, det er lige mørkt nok nu, siger Anna Due til Realityportalen.dk.
– Jeg fik det farvet, fordi mørkt hår bare passer til alt tøj og da jeg skal til blogger-galla snart, så passer det godt til en bestemt blå kjole, som jeg gerne vil have på. Når det så bliver sommer, der skifter jeg over til lyst hår igen, og så mørkt igen til vinter, fortsætter hun.
Følg Anna Due på hendes blog HER!
Se galleriet øverst med Anna Dues hår gennem tiden. 
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager i vild hårforvandling
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Laura i ny hårforvandling
LÆS OGSÅ: Fie Laursen i ny hårforvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.