'Paradise'-babe headhuntet til ny sæson

Produktionsselskabet Mastiff gav ikke op. De ville have Freja med i den nye sæson af ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. januar 2020 kl. 18:55

Freja på 21 år er blandt de første deltagere, der tjekker ind på luksushotellet i Mexico. Og eventyret har ventet længe på hende, for produktionsselskabet Mastiff har nemlig spurgt hende to gange før, om hun ville deltage i programmet.
– Første gang jeg blev spurgt, sagde jeg ja og var på vej afsted, men så blev jeg syg og kunne bogstaveligt talt ikke komme ud af senge. Jeg tror, der var en mening med, at jeg ikke skulle være med der. Anden gang så jeg en fyr, fortæller baben til Realityportalen fra den røde løber til programmets premierefest.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn
Hun beskriver sig selv som meget åben og meget festglad. Til daglig arbejder hun på tredje år i Lagkagehuset. Hun har aldrig selv ansøgt om at komme med i ‘Paradise Hotel’, og hun ved ikke, hvorfor hun blev kontaktet med spørgsmålet om at være med i reality-programmet.
– De må have fundet mig på Facebook, men jeg forstår det ikke helt, for min profil er meget kedelig og almindelig, griner hun.
LÆS OGSÅ: Her er alle de nye paradisoer

Ville væk fra fyre

Da Freja blev spurgt tredje gang, var hun ikke i tvivl om, hvad hun skulle svare.
– Det passede ind i mit skema og mit arbejde, og jeg var et sted i mit liv, hvor jeg tænkte, der skulle ske noget. Alt var forvirrende, jeg havde været igennem en masse ting  med nogle fyre og jeg trængte til at opleve noget nyt. Derfor sagde jeg ja, siger hun.
LÆS OGSÅ: Türker afslører ny og iskold taktik i ‘Paradise Hotel’ 
I videoen herunder kan du møde 21-årige Freja.