'Paradise'-babe har fundet kærligheden: Date nummer to var en familiefest

Efter et halvt år som single har Amanda Palm fået sig en kæreste.

Af Lise Nygaard - 9. maj 2017 kl. 11:19

I november afslørede den smukke ‘Paradise’-babe Amanda Palm, at hun og kæresten gennem to år, Frederik, var gået hver til sit. 
Nu har en vaskeægte forårsforelskelse dog ramt baben fra sæson 10. De sidste tre måneder har Amanda nemlig set en fyr, og parret er allerede blevet så tætte, at de officielt kalder sig kærester.
– Vi ses stort set hver dag. Jeg har holdt det lidt hemmeligt, da jeg virkelig ikke orker at offentliggøre noget, uden at jeg er helt sikker på, hvad det er, og at det holder, skriver Amanda på sin blog.
Det er ikke kun forholdet, Amanda stadig gerne vil holde lidt for sig selv. Hun er også sparsom med oplysninger om den heldige herre og fortæller kun, at han er nordjyde, 25 år gammel og rigtig sød.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Henrik: Sådan er mit forholdt til Amanda i dag
De to turtelduers øjne mødtes i byen, men de nåede ikke at snakke sammen den aften. Heldigvis er Amandas kæreste typen, der ikke giver op, så da det gik op for ham, at han ikke havde nået at spørge efter Amandas navn, spurgte han alle i baren og fik navnet.
– Han skrev dagen efter, hvor vi begyndte at skrive mere og mere, og så inviterede han på date. Og siden har det faktisk taget fart, fortæller Amanda til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: WOW! ‘Paradise’-Amanda har smidt 15 kilo
Og hvilken fart! Allerede under første date inviterede han Amanda til hendes kommende svigerfars 60 års fødselsdag.
– Jeg har aldrig mødt familien så hurtigt før, så det må jo betyde, at det er rigtigt. Jeg overvejede selvfølgelig et øjeblik, men kunne jo virkelig godt lide ham allerede, så jeg tænkte: Hvorfor ikke? Han har den sødeste familie, så jeg er virkelig glad for, at jeg tog med, fortæller Amanda.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda: Sådan har jeg det efter bruddet med Henrik
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.