'Paradise'-babe har fundet kærligheden

En velkendt ‘Paradise’-babe har fundet en ti år ældre fyr.

Af Emilie Holm Egebro - 20. december 2018 kl. 11:01

Der er amoriner i luften for den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager fra sæson ni Nathja Pusle Borowiec. Hun har nemlig fundet sig en sød kæreste.
– Vi mødtes på en græsplæne i starten af året til en fødselsdag. Det var gennem min kære papfar, da kender ham, og min papfar mente, at ham her fyren og jeg skulle finde sammen. Kemien var der da, men vi startede som rigtig gode venner, og så har han ellers bare taget mig med storm, og jeg fik mere og mere øjnene op for, hvilket dejligt menneske han er. Så i starten af september blev vi kærester. Jeg har aldrig haft så dejlig en mand i mit liv, og jeg svæver rimelig meget på en lyserød sky, fortæller Nathja glad og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mathias afslører: Bro og jeg er ikke venner længere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja afslører: Sådan er mit forhold til Stolle i dag
– Jeg ønsker ikke at fortælle hans navn offentligt, da han gerne vil være lidt privat. Men han har styr på livet og er det rigtige sted. Han er 40 år, så han er 10 år ældre end mig. Første gang jeg så ham, troede jeg, at han var 34 år, så jeg var ved at få et chok, da jeg fandt ud af hans alder. Heldigvis matcher vi hinanden perfekt, så jeg kan ikke mærke alderforskellen, udover at han er en rigtig mand. Vi bor ikke sammen, da vi tager tingene i vores eget tempo og nyder nutiden.
Nathja fortæller desuden, at hun er blevet bonusmor, da hendes nye kæreste er far. Om de to også sammen skal have børn, må fremtiden vise, da de tager tingene, som de kommer. Nathja fortæller dog, at det vigtigste for hende er, at hun har fundet sit match – uanset om fremtiden så bringer børn eller ej.
LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg kan ikke få børn
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par flytter fra forældrene og ind i ny lejlighed
Nedenfor ses et lille smugkig af Nathjas kæreste:


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg skal være far
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model