'Paradise'-babe går psykisk ned, efter programmet er vist

For tiden har Adrianna det ikke godt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. marts 2020 kl. 7:25

For tiden deler Adrianna Wozniak værelse med Oliver Erngart på ‘Paradies Hotel’, og selvom han er hendes partner, melder han ganske klart ud, at han synes Adrianna er både kedelig og en tør kiks.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche om fortid med Blachman og Rasted: Derfor skrev jeg det
Om den slags kommentarer har medvirket til, at hun i dag kæmper med at komme psykisk på toppen igen, er ikke til at vide. Men i hvert fald har ‘Paradise’-deltageren meldt ud, at det ikke står godt til hos hende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anna om Awa: Derfor skal hun hurtigt hjem 
– Jeg har set, at i alle har skrevet til mig, og det varmer mit hjerte, at i skriver nogle rigtig søde ting til mig. Jeg vil bare sige, at jeg psykisk ikke har det rigtig godt for tiden, siger Adrianna i en story på Instagram.
Den blonde ‘Paradise’-babe har tidligere givet udtryk for, at hun føler sig holdt udenfor af de andre deltagere, og hun har heller ikke fået nogle venskaber med fra Mexico. Faktisk har hun slet ikke kontakt til de andre deltagere.
LÆS OGSÅ: Virker hun bekendt? Her har du set Adrianna fra ‘Paradise Hotel’
– De virkede søde og sjove, så jeg tænkte, at det hele nok skulle gå, og at de andre måske var ligesådan. Men jeg skulle altid selv være den opsøgende, hvis jeg ville hygge med de andre. Sådan var det desværre bare generelt, forklarede Adrianna tidligere til Realityportalen. 

Begyndt i terapi

Om Adrianna har en psykisk nedtur, fordi tiden på ‘Paradise Hotel’ var hård ved hende, har hun ikke bekræftet, og lige nu ønsker hun heller ikke at kommentere eller svare på spørgsmål omkring, hvordan hun har det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Ny ‘Paradise’-babe tjekker ind: Jeg har hele pakken
– Jeg vil lige holde lidt afstand fra Instagram. Jeg vil selvfølgelig sørge for at svare på nogle af spørgsmålene, når jeg har fået det bedre, fortæller hun.
Adrianna har brug ro og vælger at fokuserer på andre ting i livet end reality-programmet. Blandt andet at få det godt.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter shitstorm: Afvist af veninde gennem 15 år
– Dog bliver det ikke nu og her, at jeg svarer på spørgsmål, da jeg helst vil fokusere på min skole. Jeg går også i terapi. Jeg tænker, at jeg kan fortælle om det, når jeg har fået det bedre. Men det bliver ikke lige nu.