‘Paradise’-babe er startet behandling

Nu har hun taget skeen i egen hånd og forsøger at rette op på det.

Af Rikke Lynge - 22. januar 2022 kl. 10:55

Sille Nimholm, vinder af ‘Paradise Hotel’ sæson 18 har to øjne, der ikke er helt ens. Det har flere af Silles følgere på Instagram bemærket, og nu forsøger ‘Paradise’-baben at gøre noget ved de asymmetriske øjne og er startet behandling.

LÆS OGSÅ: Sille deler detaljer om brud: Beskylder David for utroskab og misbrug

– Jeg har et øje, der trækker sig sammen på en mærkelig måde i forhold til mit højre øje. Jeg har lige nu været inde på en klinik og fået botox for at få denne her øjenmuskel til at slappe af, forklarer Sille i en story på Instagram og fortsætter:

– Nu har jeg fået det lagt, og der går noget tid, før man kan se resultatet. Og så skal jeg derind igen om 14 dage for at se på det igen, fortæller Sille.

LÆS OGSÅ: Vild forvandling: Anna Seneca afslører sandheden bag nyt look

Trods Silles hårde facade, så er hun en pige, der bekymrer sig meget, og derfor havde hun brug for støtte.

– Jeg havde mine to søde veninder med, fordi jeg har aldrig prøvet sådan noget her før, så jeg skulle have lidt støtte og en, der kunne holde mig i hånden. De var virkelig søde og omsorgsfulde til mit meget bekymrende sind, fortæller Sille.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Lisbeth: Sådan reagerede min krop på medicinen

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Derfor ville jeg kun have ét barn

Læs mere om