'Paradise'-babe er blevet single: Mit hjerte er knust - Her & Nu

'Paradise'-babe er blevet single: Mit hjerte er knust

Der er triste nyheder fra en tidligere paradiso, der ikke længere er sammen med sin drømmemand.

Paradise Hotel
Af Emilie Holm Egebro - 8. oktober 2019 kl. 09:02

Kort før jul kunne den tidligere ‘Paradise Hotel’-babe fra sæson ni Nathja Pusle Borowiec, 31, afsløre, at hun havde fundet sig en sød kæreste. 
Nathja kunne fortælle, at de to mødte hinanden i starten af sidste år, og at der er ti år aldersforskel mellem dem, men derudover var hun meget hemmelighedsfuld omkring sin nye flamme. Et par måneder senere var hun dog klar til at vise ham frem og fortælle, at det var André Gudmandsen, som arbejder med IT i Egmont, der var blevet hendes kæreste.
LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg kan ikke få børn
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par flytter fra forældrene og ind i ny lejlighed
For blot en måned siden kunne Nathja fortælle, at hun stadigvæk fløj på en lyserød sky og ikke var i tvivl om, at hun havde fundet sammen den helt rette:
– Jeg har snart etårsdag med min kæreste, og det er jo en dag, der skal fejres. For mig er han det, der betegner drømmemanden. Han har virkelig formået at være, hvad en god kæreste er. Jeg tror virkelig ikke, at jeg har grinet så meget som i den tid, jeg bruger sammen med ham, og det er jo helt vildt dejligt. Samtidigt kan vi også bare slappe fuldstændig af, så jeg glæder mig bare til at se, hvad fremtiden bringer, fortalte en glad Nathja dengang.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg skal være far
Nu viser det sig dog, at kærligheden er brast:
– Jeg gør det meget kort. Det er et ultra ømt emne for mig på nuværende tidspunkt, men jeg bliver nød til at melde ud, inden der kommer alt for mange spørgsmål, som jeg ikke kan klare at svare på. For lidt siden lavede jeg et oplæg om kærligheden og den perfekte mand. Lykken varede desværre ikke længe, og jeg skal nu vænne mig til at være alene igen. Der er ingen, der har været utro eller noget andet negativt i den dur, og vi er ikke uvenner, starter Nathja et blogindlæg og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathja afslører: Sådan er mit forhold til Stolle i dag
– Vi havde det rigtig godt, men der er bare nogle andre personlige årsager, som har gjort, at vi måtte stoppe det, desværre. Som alle har sagt og skrevet: “I var jo så glade og passede så godt sammen”, men nogle gange er det ikke nok. For mig vil han altid være den perfekte mand, og den mand, som har lært mig at slappe af i et forhold og stole på et andet menneske. Så jeg mener stadig alt i mit foregående opslag. Ingen sure miner herfra, kun en kæmpe sorg og et hjerte knust i småstykker. Mere kan jeg ikke åbne op om nu.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso