'Paradise'-babe efter svær periode: Flyttet ud af kærestens lejlighed

Reality-baben indså efter en hård periode i sit liv, at hun var nødt til at flytte fra kærestens lejlighed og tilbage til sin hjemby.

Af Emilie Holm Egebro - 11. juli 2019 kl. 13:02

Tilbage i juni kunne Katrine Hoffmann, kendt fra sidste årets sæson ‘Paradise Hotel’, afsløre, at hun havde fundet sig en sød kæreste, Matias Nielsen.
Den 25-årige reality-babe havde boet stort set hele sit liv i Kastrup, men efter hendes medvirken i ‘Paradise Kollektivet’ flyttede hun 15 kilometer væk og ind i Matias’ lejlighed i Emdrup, så de to kunne starte en hverdag sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Katrine afslører: Dette har overrasket mig ved ‘Stjerne Boksning’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Desværre gik det ikke helt så godt som håbet, for Katrine havde det svært i Emdrup. Hun savnede sine venner og familie og kom ind i en mørk periode, hvor hun følte sig deprimeret og ensom, fordi hun følte, at hun var flyttet langt væk.
LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste
Nu har hun derfor taget et stort skridt sammen med kæresten:
– Vi er lige flyttet ind i en ny lejlighed sammen i Kastrup, så det er dejligt. Han havde jo en lejlighed i Emdrup, og jeg tænkte, at det nok var fint nok var på tide at flytte væk fra mutti, nu hvor han havde lejlighed. Men Emdrup var jeg ikke helt tilfreds med, det var for langt væk fra alting, så det er super fedt at være kommet tilbage til mit crib, fortæller Katrine til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører ny karriere
– Han kunne godt mærke, at jeg ikke trivedes, og hans familie bor også i nærheden af Kastrup, så det var oplagt, at vi skulle flytte. Så nu har vi købt en ny, fælles lejlighed. Så nu er det officielt vores lejlighed, og det er også rigtig rart, fortsætter hun.
Se hele interviewet med Katrine øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, om hun drømmer om at lave mere tv i fremtiden.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv

Læs mere om