‘Paradise’-babe: Det skal mine børn hedde

Freja Rømer ved, hvilket køn, hvor mange og hvad de skal hedde, når det gælder børn i fremtiden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. december 2020 kl. 16:57

22-årige Freja Rømer fra 2020’s ‘Paradise Hotel’ ved, at hun en dag gerne vil være mor.

– Jeg har jo længe vidst, at jeg gerne vil have to drenge. Men en “mini me” ville også være cute, fortæller hun i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald giver nye detaljer om brorens død

Selvom ‘Paradise’-baben endnu ikke har fundet manden, hun skal have børn med, så har hun også navnene på sine kommende børn på plads. Hun har i hvert fald nogle ønskenavne til både en pige og en dreng.

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

– Pigenavnet ved jeg ikke helt, men jeg synes, Alma er cute. Og så hører jeg tit, folk synes, mit drengenavn er mærkeligt, men jeg er helt forelsket i navnet Holger. Jeg forestiller mig en lille, lyshåret dreng med blå øjne. Amen altså, skriver Freja i den samme story.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar: Vi er kærester

Hvem Freja skal få med på idéen om navnene Alma og Holger, vil fremtiden vise. Siden hun flirtede rundt med Daniel Rosendal i ‘Paradise Hotel’, er baben gået lidt stille med dørene, når det gælder kærligheden, og på nuværende tidspunkt er Freja altså single.

LÆS OGSÅ: Få overblikket: Alle i ‘Ex on the Beach’ knalder – undtagen én

Læs mere om