Paradise-babe debuterer i 'For lækker til love'

Allerede inden ‘Paradise Hotel’ blev Nikita headhuntet til den nye sæson af ‘For lækker til love’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. august 2014 kl. 10:00

Der er bestemt udsigt til en interessant sæson af ‘For lækker til love’, der byder på gamle kendinge og nye ansigter. En af de nye ‘FLTL’-singler er dog ikke helt ukendt for seerne. Det er nemlig baben Nikita, som tidligere på året slingrede sig i bikini i TV3’s succesprogram ‘Paradise Hotel’.

Allerede inden ‘Paradise’ rullede over skærmen, var Nikita blevet castet til datingserien.

– Jeg blev kontaktet af en caster, der havde set mig i Ekstra Bladet. Vi mødtes på en bar, hvor vi talte lidt om det hele. Efter vores møde synes jeg egentligt, at det lød meget sjovt, og jeg vidste på daværende tidspunkt heller ikke, hvordan jeg ville klare mig på ‘Paradise Hotel’, så jeg takkede ja, siger Nikita til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Tjek ind på ‘Paradise Hotel’

En sjov og anderledes oplevelse

Nikita tager mest datingprogrammet som en sjov oplevelse, hvor hun har mødt mennesker, hun ellers normalt ikke ville møde.

– Det har været anderledes, da jeg ikke foretrækker blinddating. Men super sjovt og lærerigt, da jeg har datet fyre, som jeg aldrig selv ville have sagt ja til, siger hun og tilføjer samtidig, at hun håber, der vil blive taget godt imod hende af seerne.

De lækre singler i ‘For lækker til love’ er kendetegnet ved at være yderst kræsne, når det kommer til valg af partner. Og for Nikita er det da heller ikke lykkedes at finde den store kærlighed endnu.

– Jeg er stadig single. Jeg nyder min frihed og bruger det meste af min tid på træning, job og veninder, afslutter den smukke brunette.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe går til sangtræning

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.