'Paradise'-babe bestjålet af kæreste: Måtte flytte hjem til mor

‘Paradise’-Monique lånte en tidligere kæreste sin dankort. Det skulle hun aldrig have gjort.

Paradise hotel
Af Jonas Sand - 20. marts 2015 kl. 16:20

22-årige Monique von Appen er med i denne sæson af ‘Paradise Hotel’, og her har hun vist sig som en smilende og fest-glad pige. Men bag det glade ydre, gemmer der sig en trist historie.
– Da jeg var 19 år, havde jeg en kæreste, som snød mig og hævede mine penge, så jeg stod med et underskud på 10.000 kroner. Jeg måtte flytte hjem til min mor, fordi jeg ikke kunen betale husleje, fortæller hun til metroxpress.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-deltagere om kendisstatus: Man kan ikke gå i fred
Stjal hendes oplysninger
Den blonde ‘Paradise’-babe stolede på sin tidligere kæreste, og da han kom og bad om hjælp, så hun intet problem i at give ham den.
– En dag spørger han mig, om han må betale en regning med mit kort. Den var kun på omkring 150 kroner, så selvfølgelig måtte han det. Det viste sig, at han brugte oplysningerne til at sælge ting, der ikke eksistrede, i mit navn og med mine kontooplysninger.
Ifølge metroxpress blev han i februar 2012 idømt ét års fængsel for bedrageri for et samlet beløb på 251.000 kroner. Og Monique har lært af fortiden.
– I dag siger jeg nej, hvis en ny fyr vil låne noget af mig, lyder det fra hende.
 LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Har ikke færdiggjort 9. klasse
LÆS OGSÅ: Derfor er uuddannet ‘Paradise’-babe et godt forbillede
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.