‘Paradise’-babe afslører udbredt lidelse: Det er svært

Paradisoen åbner op omkring sin angst, som hun har lidt af længe.

Af Louise Vilsbøl - 12. januar 2022 kl. 13:03

Netop nu gennemgår ‘Paradise Hotel’-baben Léa P. Voisin en svær tid, men det er langt fra første gang, hun gør det. Det afslører hun i en story på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

– De sidste par dage har jeg desværre haft en del angst og problemer med at falde til ro. Det har desværre resulteret i søvnløse nætter og sygedage her hjemme. Angst er noget, jeg ved, der er mange af os, der går rundt med. Det er noget, jeg har haft i mange år, og ofte kommer det til udtryk i pressede perioder i mit liv. Det har været svært til tider, men er noget, jeg vil prøve at være mere åben omkring, skriver Léa og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

– Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt det var noget, jeg ville dele her på Instagram. Men nu har jeg valgt at gøre det, da jeg nok ikke er sidder alene med disse følelser.

Efterfølgende har hun fået mange søde og støttende beskeder fra sine følgere, som hun takker for.

LÆS OGSÅ: Kessler starter ny uddannelse