‘Paradise’-babe afslører ny flamme

Nogle har held med at finde kærligheden på datingapps, mens andre finder deres udkårne under til en Avicii-sang under diskokuglen på dansegulvet.

Af Lotte Knudsen - 27. august 2022 kl. 10:55

Titania var i vinters en smuttur i Mexico, da hun medvirkede i ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter brud: Sammen igen

Her fik hun og charmøren Sejr et godt øje til hinanden, men mere blev det ikke til. Hun måtte derfor rejse hjem uden nogen form for romance. Men hvad Titania ikke vidste, var, at kærligheden ventede hjemme i Danmark. Mere præcist midt på dansegulvet i en natklub i indre København.

– Jeg mødte ham for et par måneder siden på en natklub gennem en fælles veninde, fortæller Titania til Realityportalen.

– Vi klingede supergodt, allerede første gang vi sås, og det blev bemærket af vores venner, som fik skubbet mig ind i ham på dansegulvet for at prøve at winge os med hinanden, lyder det.

Og den intentionelle asen og masen virkede efter hensigten.

– Siden da har vi faktisk bare holdt den kørende, og det har været enormt nemt og naturligt for os at tilbringe tid sammen, fortæller den brunøjede skønhed og uddyber:

– Det er ikke blevet til meget tid væk fra hinanden siden. Kun lige en rejse, Roskilde festival og lidt løst har vi været adskilt på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-hunk i vild forvandling

Hemmelig fyr

Identiteten på hendes nye flamme vil hun dog ikke røbe, fordi forholdet stadig er meget nyt. Dog giver hun et par detaljer.

– Han hedder Oliver, og han er lidt yngre end mig. Han er 21, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Endelig skete det: ‘Bachelor’-Helena har ventet i evigheder