'Paradise'-babe afslører: Denne paradiso var bedst i sengen

Julie har været om sig på hotellet, og nu løfter hun sløret for, hvem af fyrene, der gjorde det bedst.

Af Anna Løwe - 15. februar 2020 kl. 8:57
Siden Julie tjekkede ind på ‘Paradise’, har hun fået godt tag i både spillet og de mandlige gæster. Hun har haft sex med hele tre andre deltagere og lægger ikke skjul på, at hun – rent seksuelt – er et meget åbent menneske.
Men hvem af de tre mandlige gæster havde hun så den bedste oplevelse med? Det har Realityportalen spurgt den smukke brunette om.
LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst
– Oliver må nok få den pris. Mens Marco nok var den, jeg havde mest lyst til, fortæller Julie og forklarer videre, hvorfor prisen for den bedste ikke går til Tobias, som hun ellers var sammen med flere gange:
– Bare fordi man er sammen flere gange, betyder det jo ikke, at det nødvendigvis er det bedste knald. Når det så er sagt, har jeg ikke noget skidt at sige om Tobias i sengen. Jeg havde bare en bedre oplevelse med Oliver.

Har delt detaljer med Anna

Der er sket meget, siden Julie var sammen med Oliver på ‘Paradise Hotel’. Oliver er blandt andet blevet kæreste med Anna, som er Julies bedste veninde fra hotellet i dag. De to har det heldigvis begge helt fint med, at de begge har været sammen med Oliver.

– Vi har da også delt nogle detaljer. Men det ville sgu være for underligt med for mange, nu hvor situationen er, som den er. Og så har jeg egentlig heller ikke lyst til at tænke på Oliver og mig sammen. Det var en engangsforestilling, forklarer Julie.
LÆS OGSÅ: Anna viser besked-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og jeg
LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!